«در ۳ دوره که اصلاحطلبان انتخابات را بایکوت کردند، نه تنها آوردهای برای مردم و جبهه اصلاحات ایجاد نشد بلکه مردم نیز تحت فشارهای بسیاری قرار گرفتند. ضمن اینکه فضای سیاسی کشور از سوی حاکمیت به سمت رادیکالیزه شدن سوق داده شد. عملا هیچ گامی در جهت ورود به ساختار قدرت و پیگیری مطالبات مردم برداشته نشد.»
اسماعیل گرامی مقدم گفت: در ۳ دوره که اصلاحطلبان انتخابات را بایکوت کردند، نه تنها آوردهای برای مردم و جبهه اصلاحات ایجاد نشد بلکه مردم نیز تحت فشارهای بسیاری قرار گرفتند. ضمن اینکه فضای سیاسی کشور از سوی حاکمیت به سمت رادیکالیزه شدن سوق داده شد. عملا هیچ گامی در جهت ورود به ساختار قدرت و پیگیری مطالبات مردم برداشته نشد.
به گزارش اعتماد، اسماعیل گرامیمقدم درباره انتخابات گفتگویی کرده است. بخشهای مهم این گفتگو را در ادامه میخوانید:
رویکرد مبتنی بر عدم مشارکت در سالهای مختلف مسبوق به سابقه است و دستاورد خاصی برای مردم و جریان اصلاحات نداشته است.
در ۳ دوره که اصلاحطلبان انتخابات را بایکوت کردند، نه تنها آوردهای برای مردم و جبهه اصلاحات ایجاد نشد بلکه مردم نیز تحت فشارهای بسیاری قرار گرفتند. ضمن اینکه فضای سیاسی کشور از سوی حاکمیت به سمت رادیکالیزه شدن سوق داده شد. عملا هیچ گامی در جهت ورود به ساختار قدرت و پیگیری مطالبات مردم برداشته نشد.
هیچکدام از ۱۱۰ نفری که بیانیه روزنهگشایی را امضا کردهاند و از سوی دیگر هیچکدام از اعضای جبهه اصلاحات باور به انشعاب یا جدایی احزاب ندارند، چون قاعدتا به نفع جریان اصلاحات نخواهد بود. انشقاق و دودستگی به نفع رقبا خواهد بود.
اعضای جبهه اصلاحات و افرادی که نقش اساسی در تصمیمگیریها دارند، باید به گونهای فضا را مدیریت کنند که دیدگاههای مختلف بتوانند نظر خود را مطرح کنند و نهایتا همه به رای اکثریت و رویکردی که یک جبهه اعلام میکند، وفادار خواهد بود.
نباید اقدام به تخریب و تکفیر و سرکوب دیدگاههای متفاوت در جامعه اصلاحطلبی کرد. به استناد تاریخ و دادههای واقعی، روزنهگشایان ایدههایی را مطرح میکنند که معقدند به نفع کشور است.