معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: از گونههایی مانند یوزپلنگ و میش مرغ تعداد کمتر از ۲۰ فرد باقی مانده و با اعتبارات بسیار محدود حفاظت سخت میشود و به ناچار مجبوریم از بخش خصوصی در این باره کمک بگیریم.
حسن اکبری گفت: در ۵۰ سال گذشته بیش از ۷۰ درصد جمعیت گونههای برجسته حیات وحش کشور را از دست داده ایم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حسن اکبری گفت: ایران جزو کشورهای اصلی دنیا در تنوع زیستی است و هیچ بهرهبرداری اصولی از طبیعت آن نمیشود، متاسفانه در ۵۰ سال گذشته بیش از ۷۰ درصد جمعیت گونههای برجسته حیات وحش کشور را از دست داده ایم، از دهه ۳۰ به بعد بسیاری از گوشتخواران از جمله یوزپلنگ در لبه پرتگاه انقراض قرار گرفتند.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: جمعیت حیات وحش در کشور بسیار جزیره شده و سازمان حفاظت محیط زیست با نیروی بسیار اندک در حال حفاظت است، اعتبارات سازمان حفاظت محیط زیست بسیار اندک است و ما باید برای حفاظت از زیستگاهها و حیات وحش به سمت حفاظت مشارکتی و کمک گرفتن از مردم برویم.
وی گفت: از گونههایی مانند یوزپلنگ و میش مرغ تعداد کمتر از ۲۰ فرد باقی مانده و با اعتبارات بسیار محدود حفاظت سخت میشود و به ناچار مجبوریم از بخش خصوصی در این باره کمک بگیریم.
اکبری گفت: زمانی در حفظ تنوع زیستی موفق هستیم که مردم آگاه باشند و مطالبه گری را در خصوص حفاظت از محیط زیست انجام دهند و این مستلزم این است که آگاهیهای مردم نسبت به اهمیت محیط زیست را بالا ببریم، سرمایههای زیستی سرزمین ما مهم هستند و برای حفظ آنها باید نهایت تلاشمان را انجام دهیم.
به گفتهی اکبری، کره زمین به حیات خود چه با ما و چه بدون ما ادامه میدهد، چقدر خوب است که روش حفاظت روشی پایدار باشد تا بتوانیم محیط زیست را برای آیندگان حفظ کنیم.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان اظهار داشت: شادی واقعی انسانها از داشتن محیط زیست سالم شکل میگیرد پس بهتر است که احترام به آفریدههای خداوند را بیاموزیم و طبیعتی سالم با درایت و همت افراد آگاه این سرزمین داشته باشیم.