مردان بیش از زنان به پارکینسون مبتلا میشوند. این بیماری معمولا از ۶۰ سالگی به بعد با ضعیف شدن و آسیب سلولهای عصبی مغز آغاز میشود و علائم آن شامل لرزش، سفت شدن عضلات، حرکت آهسته و تضعیف تعادل و هماهنگی در حرکت است.
مطالعهای تازه نشان میدهد که کاهش سرعت پیشرفت بیماری پارکینسون از طریق چهار ساعت ورزش در هفته امکانپذیر است.
به گزارش فرارو به نقل از واشنگتن پست، این بررسی نشان میدهد که در مراحل اولیه ابتلا فرد به بیماری پارکینسون میزان معینی ورزش در هفته میتواند به کند کردن روند پیشرفت بیماری کمک کند. علائم پارکینسون که یک اختلال حرکتی است معمولا به تدریج آغاز میشود. با این وجود، با گذشت زمان بدتر میشود.
نتیجه بررسی منتشر شده در مجله عصبشناسی (Neurology) نشان میدهد افرادی که دست کم برای مدت زمانی مشخص به طور منظم فعال بودند چه با ورزشهای کلاسیک و یا فعالیتهای بدنی مانند پیاده روی، باغبانی یا رقصیدن کاهش کمتری در از بین رفتن تعادل و توانایی راه رفتنشان داشتند و بهتر میتوانستند فعالیتهای روزانه خود را حفظ کنند و در آزمونهای شناختی پنجساله نسبت به سایر افرد مبتلا به پارکینسون که کمتر ورزش کرده بودند عملکرد بهتری داشتند. پژوهشگران اشاره کرده کلید دستیابی به این موفقیت حفظ ورزش منظم در طول زمان است.
مردان بیش از زنان به پارکینسون مبتلا میشوند. این بیماری معمولا از ۶۰ سالگی به بعد با ضعیف شدن و آسیب سلولهای عصبی مغز آغاز میشود و علائم آن شامل لرزش، سفت شدن عضلات، حرکت آهسته و تضعیف تعادل و هماهنگی در حرکت است. با بدتر شدن علائم افراد ممکن است در راه رفتن، صحبت کردن یا ادامه دادن انجام فعالیتهای معمول روزانه دچار مشکل شوند. تاکنون هیچ درمان قطعیای برای درمان پارکینسون کشف نشده است.
دادههای مطالعه اخیر با جمع آوری اطلاعات از ۲۳۷ فرد مبتلا به بیماری پارکینسون به دست آمدند که برای حدود ۶ سال تحت نظر و ارزیابی بودند.