تقدسی درباره بلوکه شدن داراییهای ایرانیها در ولتها گفت: تا کنون مسدودیتی انجام نشده، اما از آنجایی که این شرکتها آمریکایی هستند اگر هم وارد فضای تحریمی شویم تنها رمز ارزی مسدود و بلوکه میشود که قابلیت انسداد را داشته باشد.
عضو انجمن صنفی رایانهای ایران گفت: گفته میشود بین ١٠ تا ١۵ میلیون یوزر فعال در ایران وجود دارد.
به گزارش ایلنا، امیر تقدسی، عضو انجمن نظام صنفی رایانهای ایران با اشاره به انسداد حساب صرافیها در دو هفته اخیر اظهار داشت: متاسفانه هنوز علت این اقدام مشخص نیست، اما میگویند این اقدام را با هدف کنترل بازار انجام دادهاند.
وی ادامه داد: از دیگر مشکلات بازار رمز ارز در کشور ابهامات قانونی در این حوزه است در حالی در این باره قانونهایی وضع شده، اما در سال ٩٨ با قانون ممنوعیت پرداخت مواجه شدیم و در حال حاضر شرایط اینگونه است که در حوزه رمز ارز نه ممنوعیت وجود دارد و نه فعالیتها بدون محدودیت است و در حالی که در دنیا موضوع رمز ارز حل شده، اما در ایران همچنان با مشکلاتی مواجه هستیم.
تقدسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در حال حاضر در ایران چه جمعیتی با رمز ارز فعالیت میکنند، تاکید کرد: آمار دقیقی در این باره وجود ندارد، اما گفته میشود بین ١٠ تا ١۵ میلیون یوزر فعال در ایران وجود دارد.
عضو انجمن نظام صنفی رایانهای ایران همچنین درباره معاملات مسکن و خودرو با رمز ارز اظهار داشت: در این باره قوانین و دستورالعمل نانوشته وجود دارد که رمرارز حق ورود آنی به بازار را ندارد، اما میدانیم که در بازار غیر رسمی این معاملات انجام میشود.
تقدسی تاکید کرد: باید این هشدار را به مردم بدهیم که کلاهبرداریها در حوزه رمز ارز بسیار زیاد شده است، اما ماهیت رمز اعتماد متقابل است.
وی همچنین درباره بلوکه شدن داراییهای ایرانیها در ولتها گفت: برخی از رمز ارزها قابلیت مسدودیت دارند و برخی هم ندارند تا کنون مسدودیتی انجام نشده، اما از آنجایی که این شرکتها آمریکایی هستند اگر هم وارد فضای تحریمی شویم تنها رمز ارزی مسدود و بلوکه میشود که قابلیت انسداد را داشته باشد.