تسنیم نوشت: رویترز و نیویورک تایمز این روزها اخبار دروغشان را به نقل از «دو یا سه منبع مطلع» مینویسند، ولی ظاهراً نگارندههای میدل ایستآی در هنگام نوشتن این مطلب، دز کار را رعایت نکرده و گفتهاند که ۱۰ منبع مطلع گفتهاند! حالا به نیمه مزاح و نیمه جدی میتوان نوشت که ۲۰ منبع مطلع هم گفتهاند که آن ۱۰ منبع مثلا مطلع غلط زیادی کردهاند و دروغ گزاف گفتهاند.
سایت تسنیم در گزارشی با عنوان «واکنش ۲۰ منبع مطلع به اکاذیب میدل ایست آی درباره سردار قاآنی» به خبر میدل ایست درمورد سردار قاآنی پرداخته است.
در این گزارش آمده است:
یک سایت درجه چندم در خبری ساختگی مدعی شده که ۱۰ منبع مطلع بی نام و نشان به او گفتهاند که اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در تهران بازجویی شده و حین بازجویی هم دچار ایست قلبی شده است!
همزمان بسیاری از رسانههای عربی و غربی این ادعای خنده دار را پوشش دادهاند؛ و البته به جهت ماهیت مضحک خبر، ترجیح دادهاند در این حد خود را رسوا نکرده و این بار خبر دروغ را نه به نقل از خود، بلکه به نقل از این منبع درجه چندم نقل کنند تا وقتی به سادگی مشخص شد که خبر از اساس کذب است، در ظاهرا اعتبارشان دچار مشکل نشود.
البته همین رسانه درجه چندم هم در سبک دروغ نویسی از رویترز و نیویورک تایمز الگوبرداری کرده؛ به این نحو که جدیدا به جای یک منبع مطلع، اینطور مینویسند که چندین منبع آگاه به آنها، و البته فقط هم به آنها، چنین مطلبی را منتقل کرده است.
رویترز و نیویورک تایمز این روزها اخبار دروغشان را به نقل از «دو یا سه منبع مطلع» مینویسند، ولی ظاهراً نگارندههای میدل ایستآی در هنگام نوشتن این مطلب، دز کار را رعایت نکرده و گفتهاند که ۱۰ منبع مطلع گفتهاند!
حالا به نیمه مزاح و نیمه جدی میتوان نوشت که ۲۰ منبع مطلع هم گفتهاند که آن ۱۰ منبع مثلا مطلع غلط زیادی کردهاند و دروغ گزاف گفتهاند.
رسانههای عبری و غربی و بعضی از رسانههای عربی طی روزهای گذشته با انتشار اخبار کذب درباره سردار قاآنی و بعضی دیگر از فرماندهان، به دنبال کسب اطلاعات از آنها در جهت منابع صهیونیستها هستند.