فو کونگ، نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه از اسرائیل خواست تا کمکهای بشردوستانه را به سلاح تبدیل نکند.
نماینده چین همچنین از رژیم صهیونیستی خواست محاصره غزه و محدودیتهای دسترسی بشردوستانه را لغو کند و با سازمان ملل و سایر آژانسهای بشردوستانه همکاری کامل داشته باشد.
به گزارش ایرنا، فو در سخنانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد وضعیت انسانی غزه گفت: مناقشه غزه و وضعیت خاورمیانه از اکتبر سال گذشته موضوع اصلی کار این شورا بوده است، اما وضعیت تاکنون بهبود نیافته است و "در عوض، وخامت شرایط ادامه یافته است. "
او اظهار تاسف کرد: «به نظر میرسد که اقتدار حقوق بینالملل فقط برای برخی از دولتها وجود دارد و اصل حقوق بینالملل بشردوستانه بارها نقض شده است.»
فونگ تاکید کرد: "ما عادی شدن مرگ و گرسنگی در غزه نمیتوانیم بپذیریم. "
او گفت که جامعه بینالمللی نمیتواند اجازه دهد که درگیری ادامه و گسترش یابد و نمیتواند "فقط بنشیند و شاهد فرو رفتن کل خاورمیانه در یک جنگ همه جانبه باشد. "
فو خاطرنشان کرد: «واقعیت تلخ ثابت کرده است که پیروزی در جنگ لزوماً به معنای داشتن صلح نیست، قدرت نظامی به تنهایی نمیتواند امنیت پایدار را تضمین کند و و استفاده از زور فقط کشتار و نفرت بیشتری ایجاد میکند».
نماینده چین در پایان از رژیم صهیونیستی خواست تمامی عملیات نظامی در غزه و مجازات دسته جمعی مردم غزه را پایان دهد.
پس از گذشت یک سال از آغاز جنایتهای رژیم صهیونیستی در نوار غزه، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: رژیم صهیونیستی در طول ۲۴ ساعت گذشته مرتکب ۴ مورد کشتار شد که در نتیجه آن ۱۳۷ نفر مجروح شدند.
این وزارتخانه افزود: در طول یک سال گذشته، رژیم صهیونیستی ۴۱ هزار و ۹۰۹ نفر را در نوار غزه به شهادت رساند که ۶۰ درصد آنها زن و کودک هستند.
براساس این گزارش، شمار مجروحان نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۹۷ هزار و ۳۰۳ نفر رسید.
رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان غزه ادامه میدهد.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.