سفیر آمریکا در سازمان ملل مدعی شد نوع نگاه این سازمان به مسائل مرتبط با رژیم صهیونیستی ناعادلانه است.
لیندا توماس گرینفیلد، نماینده آمریکا در سازمان ملل، در حالی این سازمان را به تمرکز بیش از حد و ناعادلانه بر مسائل مربوط به رژیم اسرائیل متهم کرد که از ابتدای ۷ اکتبر تاکنون تحت تاثیر جنایات این رژیم در نوار غزه بیش از ۴۱ هزار و ۱۰۰ نفر فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
به گزارش فارس، گرینفیلد ضمن انتقاد از نحوه عملکرد سازمان ملل در رسیدگی به موضوعات مربوط به صهیونیستها عنوان کرد: تمرکز ناعادلانهای بر اسرائیل در سازمان ملل وجود دارد.
وی در حمایت از رژیم صهیونیستی عنوان کرد: من فکر میکنم ما در سازمان ملل با اسرائیل مشکل داریم. چرا که حتی پیش از جنگ غزه نیز تمرکز بیش از حدی بر موضوعات مرتبط با اسرائیل در سازمان ملل وجود داشت و این مسئلهای است که ما دائما به آن اشاره کردهایم.
نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل با ناعادلانه خواندن میزان تمرکز بر مسائل رژیم اسرائیل در غزه از سوی سازمان ملل، تداوم چنین موضعی را از سوی این سازمان چالشزا خوانده و عنوان کرد: هیچ کشور دیگری در جهان وجود ندارد که ماهانه یکی از جلسات شورای امنیت به آن اختصاص پیدا کند.
توماس گرینفیلد از پاسخ به سوالی در مورد رسمیت شناختن دولت فلسطین نیز طفره رفته و مدعی شد: یک دولت مسوولیتهای خاصی در قبال مردمش دارد و من فکر نمیکنم فلسطینیها در شرایط کنونی همه عناصر مربوط به یک کشور مستقل را دارا باشند.
او همچنین در پاسخ به پرسشی در مورد حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی به صراحت عنوان کرد: ما با حکم ارائه شده از سوی دیوان کیفری بینالمللی مشکل داریم. اجازه دهید شفاف صحبت کنم. ما نتانیاهو را دستگیر نخواهیم کرد.
این در حالی است که در تاریخ ۲۰ ماه می، کریمخان، دادستان ارشد دیوان کیفری بینالمللی اعلام کرد دادگاه به دنبال صدور حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت، به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در جریان جنگ غزه است.
خان در آن زمان بر این موضوع به صراحت تاکید کرد که دلایل منطقی بسیاری وجود دارد که ثابت میکنند، نتانیاهو و همتای صهیونیستی وی جنایات جنگی گستردهای علیه مردم غزه انجام دادهاند.
اگر حکم دیوان بینالمللی لاهه صادر شود، نتانیاهو و گالانت نمیتوانند به هیچ یک از ۱۲۴ کشور عضو دیوان کیفری بینالمللی سفر کنند.
رژیم اسرائیل عنوان کرد که صلاحیت دیوان بینالمللی کیفری را که در سال ۲۰۰۲ تاسیس شده است و ۱۳ سال پس از زمان تاسیس خود فلسطین را به رسمیت شناخته است، قبول ندارد.
در همین راستا، رژیم صهیونیستی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار برقراری آتشبس فوری در غزه است نیز زیر پا گذاشته و همچنان به جنایات وحشیانهاش در این منطقه علیه مردم فلسطین ادامه میدهد.
به گفته مقامات وزارت بهداشت فلسطین، از زمان آغاز حملات صهیونیستها در نوار غزه تاکنون بیش از ۴۱ هزار و ۱۰۰ فلسطینی که اکثرا زنان و کودکان فلسطینی هستند به شهادت رسیده و ۹۵ هزار و ۱۰۰ نفر دیگر هم مجروح شدهاند.
طبق آخرین حکم صادر شده از سوی دیوان بینالمللی دادگستری، رژیم صهیونیستی به جنایت نسلکشی در نوار غزه محکوم شده است و دادگاه در حکمی علیه این رژیم خواستار توقف عملیات نظامیاش در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه شده است.