bato-adv

روند کاهشی تورم گوشت در میانه تابستان

روند کاهشی تورم گوشت در میانه تابستان

تورم نقطه به نقطه «گوشت قرمز و ماکیان» در مردادماه با کاهش ۸.۵ واحد درصدی نسبت به تیرماه مواجه شده است.

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد در مردادماه سال جاری، تورم نقطه به نقطه گوشت قرمز و ماکیان بیشترین میزان کاهش را نسبت به تیرماه داشته است.

به گزارش اکوایران، مرکز آمار ایران در آخرین گزارش خود، شاخص قیمت مصرف‌کننده در مردادماه سال جاری را اعلام کرده است. بر اساس این آمار بیشترین میزان تورم نقطه به نقطه مربوط به گروه «میوه و خشکبار» و کمترین آن مربوط به گروه «روغن‌ها و چربی‌ها» بوده است.

همچنین تغییرات تورم نقطه به نقطه اقلام خوراکی در مردادماه نسبت به تیرماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد گروه «سبزیجات» بیشترین میزان افزایش تورم نقطه به نقطه را نسبت به تیرماه داشته است. در سمت دیگر گروه «گوشت قرمز و ماکیان» قرار گرفته که بیشترین میزان کاهش تورم نقطه به نقطه را در مرداد امسال نسبت به تیر ماه تجربه کرده است.

روند کاهشی تورم گوشت در میانه تابستان//

کاهش قیمت روغن و چربی نسبت به مردادماه سال گذشته

بررسی‌های آماری تورم نقطه به نقطه مردادماه نشان می‌دهد گروه «میوه و خشکبار» بیشترین سطح تورم نقطه به نقطه را در این ماه داشته است. تورم نقطه به نقطه این گروه در مردادماه معادل ۴۱.۱ درصد بوده است. به عبارتی قیمت میوه و خشکبار در مردادماه امسال نسبت به مردادماه سال گذشته ۴۱.۱ درصد افزایش یافته است.

از سوی دیگر کمترین میزان تورم نقطه به نقطه اقلام خوراکی در مردادماه مربوط به گروه «روغن‌ها و چربی‌ها» بوده است. تورم نقطه به نقطه این گروه در مرداد امسال معادل منفی ۰۷ درصد بوده که به معنای کاهش قیمت ۰.۷ درصدی این گروه در مرداد امسال نسبت به مرداد سال گذشته است.

روند کاهشی تورم گوشت در میانه تابستان//

کاهش ۸.۵ واحد درصدی تورم گوشت در مردادماه

علاوه بر تورم اقلام خوراکی، تغییرات این تورم نیز حائز اهمیت است چرا که نشان می‌دهد شتاب تغییرات قیمتی در طول زمان چه میزان بوده است. آمار‌های تورم نقطه به نقطه در مرداد ماه و تغییرات آن نسبت به تیرماه حاکی از آن است که گروه «سبزیجات» بیشترین میزان افزایش تورم و گروه «گوشت قرمز و ماکیان» بیشترین کاهش تورم را در این ماه تجربه کرده است.

بر اساس این آمار‌ها تورم نقطه به نقطه گروه «سبزیجات» در مردادماه امسال نسبت به تیرماه معادل ۴.۵ واحد درصد افزایش یافته است. از سوی دیگر نیز تورم نقطه به نقطه «گوشت قرمز و ماکیان» قرار داشته که با کاهش ۸.۵ واحد درصدی نسبت به تیرماه مواجه شده است.

البته باید عنوان کرد که این کاهش در تورم نقطه به نقطه گوشت قرمز به معنای کاهش قیمت این کالا در مردادماه امسال نبوده و صرفا از شتاب افزایش قیمت در این گروه کالایی کاسته شده است. به عبارتی همچنان این گروه کالایی نسبت به مرداد سال گذشته ۲۶.۷ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین