ژاپن که به خاطر نوآوریهای تکنولوژیکی خود مشهور است؛ با توسعه خودروهای شناور مغناطیسی (maglev) در آستانه ایجاد انقلابی در صنعت خودروسازی است.
شناور مغناطیسی یا مگلو روشی است که در آن یک جسم با استفاده از میدانهای مغناطیسی در هوا معلق میشود و نیاز به تماس فیزیکی با سطح را از بین میبرد.
به گزارش اطلاعات آنلاین، ژاپن که به خاطر نوآوریهای تکنولوژیکی خود مشهور است، با توسعه خودروهای شناور مغناطیسی (maglev) در آستانه ایجاد انقلابی در صنعت خودروسازی است. این فناوری پیشگامانه که توسط محققان موسسه علم و فناوری اوکیناوا (OIST) ابداع شده است، پتانسیل حذف موتورها و باتریهای سنتی را دارد و نگاهی اجمالی به آینده حملونقل ارائه میدهد.
شناور مغناطیسی یا مگلو روشی است که در آن یک جسم با استفاده از میدانهای مغناطیسی در هوا معلق میشود و نیاز به تماس فیزیکی با سطح را از بین میبرد. این فناوری اصطکاک را به شدت کاهش میدهد و امکان حرکت نرمتر و کارآمدتر را فراهم میکند. در حالی که ماگلو برای سالها در قطارها مورد استفاده قرار میگرفت، محققان OIST این فناوری را میخواهند در وسایل نقلیه شخصی آزمایش کنند که در صورت موفقیت انقلابی در صنعت خودروسازی ایجاد خواهد کرد.
تیم OIST یک سیستم مسیر منحصر به فرد ایجاد کرده است که از آهنرباهایی استفاده میکند که در یک شبکه پیوسته در زیر سطح چیده شده اند. این آهنرباها با اتومبیلهای طراحی شده ویژه، که از مخلوطی از گرافیت پودر شده و موم ساخته شدهاند، تعامل دارند و به آنها اجازه میدهند چند سانتیمتر بالاتر از جاده حرکت کنند. این راهاندازی نیاز به موتور و باتری را از بین میبرد و خودروها را سبکتر، کم مصرفتر و به طور بالقوه دوستدار محیطزیست میکند.