bato-adv

دزدگیر رایگان برای گوشی‌های همراه

دزدگیر رایگان برای گوشی‌های همراه
مسوول توسعه سامانه همیاب یک شرکت دانش بنیان، گفت: ما برای جلوگیری از مفقودی و یا سرقت گوشی‌های همراه در زمان پیاده روی اربعین، اقدام به راه اندازی سامانه‌ای برای پیشگیری از این پدیده اجتماعی کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۳

سامانه ردیابی گوشی‌های همراه دستاورد جدیدی است که از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان توسعه داده شده و از طریق آن افراد می‌توانند گوشی‌های خود را ردیابی کنند.

به گزارش ایسنا، صالح بلوکی مسوول توسعه سامانه همیاب این شرکت دانش بنیان، کارایی این سامانه را برای ردیابی گوشی‌های همراه سرقتی در سراسر کشور دانست و گفت: این یک سامانه دانش بنیان است که عملکرد آن در زمینه ردیابی گوشی‌های همراه است.

وی افزود: ما در مطالعات و بررسی‌هایی که انجام دادیم بعد از تمام شدن ایام اربعین اعلام سرقت و مفقودی گوشی‌های همراه زائرین در کشور عراق افزایش می‌یابد، به این ترتیب که تعداد زیادی از افراد وارد سایت ما می‌شوند و محل مفقودی گوشی خود را کشور عراق و شهر‌های آن اعلام می‌کنند.

بلوکی اظهار کرد: با داده کاوی که بر روی کاربران انجام دادیم متوجه شدیم که گوشی این افراد به روش‌های معمول، مفقود و یا سرقت می‌شود که از جمله آن می‌توان به سرقت همزمان با شارژ گوشی، افتادن گوشی‌ها از کیف و یا کوله زائرین و یا افتادن گوشی از جیب اشاره کرد.

این فناور سرقت را یکی از ۵ اتفاق بد زندگی عنوان کرد و ادامه داد: ما برای جلوگیری از مفقودی و یا سرقت گوشی‌های همراه در زمان پیاده روی اربعین، اقدام به راه اندازی سامانه‌ای برای پیشگیری از این پدیده اجتماعی کردیم.

وی با اشاره به جزئیات این سامانه خاطر نشان کرد: از آنجایی که این سامانه تحت حمایت از معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه فعال شده است، نرم افزار همیار ۲۴ را با سه خدمت در زمینه های"جدا شدن گوشی از شارژ"، " خارج شدن گوشی از جیب" و "تغییر مکان" توسعه دادیم. هر کدام از این ۳ مورد یعنی خارج شدن گوشی از شارژ، خارج شدن گوشی از جیب و تغییر مکان که برای گوشی افراد رخ دهد، گوشی شروع به انتشار صوتی به عنوان هشدار می‌کند.

مسوول توسعه این سامانه با اشاره به اهمیت این نرم افزار توضیح داد: زمانی که فرد خواب است، گوشی خود را در وضعیت تغییر مکان می‌گذارد و در صورتی که کوله و یا کیف فرد جا به جا شود، فرد با ارسال هشدار، فرد متوجه سرقت می‌شود.

وی افزود: اگر فرد گوشی را به شارژر متصل می‌کند، به محض آنکه سیم شارژر از گوشی جدا شود، هشدار برای فرد منتشر می‌شود.

به گفته وی، در صورتی که گوشی در حالت بلوتوث باشد، صدای آژیر از طریق هدست به فرد ارسال می‌شود و در این صورت فرد متوجه خارج شدن گوشی از شارژ و یا سرقت آن می‌شود.

بلوکی، اتصال به ساعت‌های هوشمند را از دیگر قابلیت‌های این سامانه نام برد و یادآور شد: خدمت «خارج از جیب» این سامانه نیز به این صورت است که فرد گوشی خود را در وضعیت "خروج از جیب" قرار می‌دهد و به هر دلیلی گوشی از جیب خارج و یا بیفتد، آژیر به صدا درمی‌آید.

این محقق کاربرد این سامانه را منحصر به زمان راهپیمایی اربعین ندانست و گفت: این سامانه در مترو و تاکسی و زندگی رومره مردم نیز کاربرد دارد و خدمات آن نیز رایگان است.

بلوکی با اشاره به وجود نمونه خارجی این سامانه، گفت: یکی از مشکلات سامانه‌های خارجی، تبلیغات آزاردهنده آن است ضمن آنکه سامانه‌های خارجی نیاز به دسترسی به اینترنت دارند. یکی دیگر از چالش‌های سامانه‌های خارجی ردیاب گوشی، دسترسی بی دلیل به اطلاعات موجود در گوشی است.

وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از بخش‌های این سامانه ثبت کالا‌های پیدا شده است. بسیاری از زائرین و موکب داران گوشی‌های همراه بسیاری را در مسیر پیدا می‌کنند و می‌توانند گوشی‌های پیدا شده را در بخش کالا‌های پیدا شده، ثبت کنند و از سوی دیگر هر یک از افراد که شکایت مفقودی گوشی خود را به کلانتری و یا دادسرا ارائه دهند، به آن‌ها توصیه می‌شود که گوشی خود را در سامانه همیار ثبت کنند و از این طریق مالباختگان را شناسایی می‌کنیم.

  1. مرگ پرندگان در پی پرتاب‌های اسپیس ایکس!
  2. لوگوی جدید جگوار: نماد خودروسازی بریتانیا را نابود کردید!
  3. چرا پلوتون دیگر یک سیاره نیست؟
  4. دانشمندان فرمولی هوشمندانه برای حیات کشف کرده‌اند!
  5. دستگاه هوشمند جدید اپل زندگی در خانه را به کلی تغییر خواهد داد
  6. کدام گوشی آیفون بهترین گزینه برای خرید در سال ۱۴۰۳ است؟
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین