یکی از خواص بینظیر دمنوشی که در این مطلب معرفی میکنیم، کاهش کلسترول و فشارخون است.
چای سفید مثل چای سبز بدون تخمیر تهیه میشود. این چای در مقایسه با چای سبز طعم ملایمتری دارد و یکی از خواص بینظیرش در کاهنده کلسترول و فشار خون، ضدویروس و تقویت کننده لثه، آرام بخش و شادی آور است.
به گزارش همشهری، در اینجا به معرفی چای سفید میپردازیم.
آب: به مقدار لازم
برگ چای سفید: ۲ قاشق چایخوری
آب سرد را داخل کتری بریزید و بگذارید کم کم دمای آن زیاد شود، اما نباید به جوش بیاید. بهترین دمای آب برای درست کردن دمنوش چای سفید بین ۷۷ تا ۸۵ درجه سانتیگراد است. در لیوان و یا قوری مناسب برگ چای را بریزید و آب داغ را روی آن بریزید. چای سفید باید یک تا ۵ دقیقه دم بکشد. رنگ چای سفید بسته به زمان دم کشیدن آن میتواند از زرد کمرنگ تا نارنجی کمرنگ تغییر کند.
اگر میخواهید چای سفید شما عطر و طعم قویتر و سنگینتری داشته باشد توصیه میکنیم زمان دم کشیدن را بیشتر کنید، اما توجه داشته باشید که در این صورت مزه چای کمی به سمت تلخی میرود.
شما میتوانید این چای را ساده و یا با عسل میل کنید.