bato-adv

روشی برای ذخیره گوشت تا ۱۵ سال

روشی برای ذخیره گوشت تا ۱۵ سال

پلمارد، روستایی کوچک در شهر سنت میهیل فرانسه است که یکی از دامدار‌های آن با استفاده از فرایندی به نام «خواب زمستانی» منحصربه‌فردترین گوشت دنیا را تولید می‌کند. این نوع گوشت تا ۱۵ سال باکیفیت می‌ماند.

«الکساندره پلمارد»، از نسل ششم خانواده کشاورز، پرورش‌دهنده و قصابی در روستای پلمارد فرانسه است که از سال ۱۸۴۶ تاکنون در کار تجارت گوشت هستند. گوشت‌های تولیدی این خانواده از دهه ۱۹۹۰ به‌دلیل ابداع روش خاص تولید که پدربزرگ و پدر این خانواده روستایی به‌کار گرفتند، شهرت بالایی کسب کرد.

به گزارش خبرآنلاین، در روش ابداعی این خانواده، گوشت در محیط سرد منفی ۴۳ درجه سلسیوس آزمایشگاه پیشرفته مزرعه سنت میهیل قرار گرفته و در همان حال با هوای سرد دارای سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت فریز می‌شود و اصطلاحا در حالت «خواب زمستانی» قرار می‌گیرد. این روش از فرآوری گوشت باعث می‌شود کیفیت آن حداقل تا ۱۵ سال بدون افت باقی بماند. درضمن هرچه محیط پردازش گوشت سردتر و سرعت فریز کردن آن بیشتر باشد، گوشت سال‌های بیشتری باکیفیت می‌ماند.

قیمت گوشت‌های ۱۵ ساله این دامدار بسیار بالاست و مثلا، هر کیلوگرم استیک دنده آن ۳۲۰۰ دلارست.

این گوشت میان رستوران‌دار‌های فرانسه طرفداران بسیاری دارد تا جایی‌که برای تهیه آن از ماه‌ها قبل در صف انتظار باقی می‌مانند. اما «پلمارد» گوشت خود را فقط به رستوران‌دار‌های مطمئنی که ظرافت‌های استفاده از این گوشت را بدانند می‌فروشد.

 

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین