رئیس کمیته منابع انسانی شورای شهر تهران با بیان اینکه دیروز بر اثر نقص ایمنی ساختمان معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۱۸، یکی از کارمندان خانم شهرداری فوت کرد و یک بچه یتیم شد، گفت: «ما نهتنها هیچکاری برای افزایش مشارکت اجتماعی نکردیم، بلکه در حال زدن آخرین میخها با همه توان بر تابوت مشارکت محلهها هستیم.»
ناصر امانی، رئیس کمیته منابع انسانی و تشکیلات شورای شهر تهران، صبح امروز (سهشنبه ۱۶ مرداد) ضمن تسلیت فوت یکی از کارمندان خانم شهرداری تهران بر اثر نقص ایمنی آسانسور ساختمان «شهید مختاری» معاونت فرهنگی اجتماعی منطقه ۱۸ تهران گفت: دیروز برادر شهید با من تماس گرفتند، گریه میکرد و میگفت ما اصلا دوست نداشتیم که نام شهید روی این ساختمان گذاشته شود. بارها درباره ناایمن بودن این ساختمان هشدار داده بودیم، اما به آن توجهی نشد.
به گزارش دیدهبان ایران، وی افزود: معاون اجتماعی منطقه از دوستانی است که تازه به شهرداری تهران وارد شدهاند، بدون هیچ سابقه اجرایی و ظاهرا دیروز با این خانم جر و بحث کردند، درباره چه موضوعی من نمیدانم و بعد این حادثه برای این خانم اتفاق افتاده است. ما در شورای شهر تصویب کردیم که شهرداری تهران برای پستهای ۱۵-۵ و پایینتر از خارج از شهرداری کسی را وارد نکند.
رئیس کمیته منابع انسانی و تشکیلات شورای شهر تهران ادامه داد: حتی این مصوبه با مخالفت فرمانداری روبهرو شد، به شورای حل اختلاف رفت و شورای حل اختلاف نظر شورا را تصویب کرد. اما ما شاهدیم که نه فقط برای این پستها بلکه برای پستهای پایینتر هم نیرو از بیرون از شهرداری وارد میشود.
امانی تاکید کرد: اکنون یک مادر از دست رفته، یک بچه یتیم شده و یک پدر بیهمسر شده است، آن هم یک کارمند شهرداری در ساختمانی که متعلق به معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۱۸ بوده و محل رفتوآمد مداوم مردم برای کارهای مشارکتی و اجتماعی است.
رئیس کمیته منابع انسانی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: بر این باورم شهردار منطقه در این موضوع نقشی ندارد، چون میدانم این آقا را از بیرون به ایشان تحمیل کردهاند.
امانی در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع مشارکتهای اجتماعی و شورایاریها اشاره کرد و گفت: این موضوع جزو شعارهای انتخاباتیمان بود که شورای قبلی را مورد نقد قرار میدادیم که شما باعث شدید که شورایاریها منحل شوند و شما در دیوان عدالت اداری از اساسنامه شورایاریها خوب دفاع نکردید. خودمان آمدیم و قرار شد ساز و کار جدید فراهم کنیم، با کش و قوسهای فراوان، نظامنامه مدیریت محله را تصویب کردیم و ستاد مشارکتهای محلی را با تاخیر ایجاد کردیم.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: بیش از یک سال بود که ستاد مشارکتهای محلهای هر هفته تشکیل جلسه میداد و هر هفته مصوبه داشت، اما جالب است که بعد از نهم اردبیهشت با آن هم کبکبه و دبدبهای که شهرداری در وزارت کشور و فرهنگسرای بهمن، شروع به کار هیئت امنای محلات را جشن گرفت، دقیقا از همان روز، این دوستان دیگر جلسه نداشتند.
امانی گفت: معتمدین محله منتخب شورا وقتی به شهرداری مراجعه میکنند به آنها میگویند شما حکم و حق رای ندارید! اصلا این افراد معتمد محله نیستند و حق رای ندارند، شهروند که هستند! ۲۰ نفر که حداقل به این افراد اعتماد کردند، حداقل حرف آنها را بشنوید.
رئیس کمیته منابع انسانی شورای شهر تاکید کرد: هیئت امنای محلات یک مجمع مشورتی است و قرار نیست در اجرا دخالت کند، ما مشارکتهای اجتماعی را به شورای اداری محله تبدیل کردیم! یعنی به نمایندههای مستقر در سازمانها و نهادها، با امضای شهردار تهران حکم دادیم، اما به نمایندگان منتخب شورای شهر تهران، نه حکم دادیم و نه حق رای!
امانی در ادامه گفت: این از عجایب روزگار است که نماینده یک سازمان که ساکن محله هم نیست، برای محله تصمیم بگیرد و حق رای داشته باشد، اما نماینده مردم که ساکن محله است، خاک آنجا را خورده و از من و شما و حتی از شهردار ناحیه، محله را بهتر میشناسد، حق رای نداشته باشد! این را باید در تاریخ با طلا بنویسیم!
وی تاکید کرد: مصوباتی که ما ۲۳ خردادماه سال جاری ابلاغ کردیم هنوز ابلاغ نشده است! آیا اسم این کار مشارکت محلهای و حضور مردم در اداره شهر است؟ با مردم با صداقت و صراحت صحبت کنیم. ما نهتنها هیچکاری برای افزایش مشارکت اجتماعی نکردیم، بلکه در حال زدن آخرین میخها با همه توان بر تابوت مشارکت محلهها هستیم.
امانی در پایان گفت: من به عنوان عضو شورا در هیئت امنای محلات، از آن عزیزانی که در فراخوان ما شرکت کردند، سوء پیشینه آوردند از برادر تا پدر شهید و برایشان پرونده تشکیل دادیم، اما بهشان حق رای ندادیم، عذرخواهی میکنم.