«امروز همان افراد و جریاناتی که سعی دارند با طرح برخی مسائل حیثیتی کشور را وارد فضای سریع انتقامی کنند، کوچکترین نقدی در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در این خصوص ارایه نمیکنند. بسیاری از روزنامههای جناح راست، افراد و گروهها، سعی دارند، فشاری را ایجاد کنند تا کشور به سرعت وارد فاز انتقامی شود.»
حشمتالله فلاحتپیشه گفت: امروز همان افراد و جریاناتی که سعی دارند با طرح برخی مسائل حیثیتی کشور را وارد فضای سریع انتقامی کنند، کوچکترین نقدی در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در این خصوص ارایه نمیکنند.
به گزارش اعتماد، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید؛
مهمترین سناریویی که در خصوص ترور هنیه باید به آن توجه شود، سناریوی نفوذ است. موضوعی که لازم است از منظر تحلیلی مورد ارزیابی و بررسی دقیق قرار گیرد. امیدوارم سناریوهایی که برخی کارشناسان در صدا و سیما و برخی رسانههای رادیکال مطرح میکنند برای فرار از پاسخگوییها نباشد.
متاسفانه اخیرا در صدا و سیما فرضیههایی در خصوص حادثه ترور شهید اسماعیل هنیه مطرح شد که هم باعث سردرگمی است و هم جامعه را با آسیب روانی مواجه میکند. عدهای از شلیک موشک از داخل یا خارج کشور صحبت میکنند. برخی فرضیه همیشگی ریزپرندهها را مطرح میکنند.
برخی اخبار حاکی از حضور هواپیمای جنگنده است و گروهی از رسانههای خارجی هم درباره بمبگذاری در ساختمان یاد شده سخن میگویند. اما اتفاقی که رخ داده آن است که دریکی از حفاظتشدهترین مناطق کشورمان (پایتخت) تروری ناجوانمردانه صورت گرفته که افکار عمومی را جریحهدار ساخته است.
امروز همان افراد و جریاناتی که سعی دارند با طرح برخی مسائل حیثیتی کشور را وارد فضای سریع انتقامی کنند، کوچکترین نقدی در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در این خصوص ارایه نمیکنند.
بسیاری از روزنامههای جناح راست، افراد و گروهها، سعی دارند، فشاری را ایجاد کنند تا کشور به سرعت وارد فاز انتقامی شود، اما این رسانهها و جریانات هرگز این پرسش را مطرح نکردهاند که چرا جنبههای امنیتی مساله به درستی ارزیابی نشده بود و چرا هنوز شفافسازیهای لازم صورت نگرفته است.
مدتی قبل یکی از مسوولان دولت سیزدهم با صراحت اعلام کرد همه دامنههای نفوذ صهیونیستها در کشور را کشف و خنثی کرده است، اما رخدادهایی شبیه ترور شهید هنیه نشان میدهد، هنوز باگهای امنیتی خاصی وجود دارد که باید هرچه سریعتر برای برطرف ساختن آنها اقدامات اساسی صورت گیرد. اساسا یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم توجه به همین خلأها و کاستیهاست که باید مورد توجه قرار گیرد.
در وهله نخست ایران باید عوامل احتمالی نفوذ را شناسایی و راه دسترسی آنها به حوزههای اطلاعاتی و امنیتی را مسدود سازند. از سوی دیگر باید توجه داشت، از بیان دیدگاههایی که کشور را به سمت جنگ سوق میدهد، خودداری کنند.
بخشی از پروژه نفوذ ممکن است از این طریق جاری و ساری شود. افراد و جریاناتی که کشور را به سمت قلمروهای ناشناخته سوق میدهند در راستای منافع دشمنان کشور عمل میکنند نه منافع ملی ایران.
دولت احمقهای ویرانگر و در عین حال طلب کار از مردم
دولت سیزدهم جز سرشکستگی و فقر و تحقیر مردم و نطام دست اورد دیگری نداشت
خدا جزای این مردم ازاران از خود راضی را بدهد
کلام اخر
جلوی میرباقری و جلیلی را بگیرید وگرنه نظام را به ورطه سقوط خواهند برد کشاند