حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذاودارو، بیان کرد: «تنها پاستیلهایی که از سازمان غذاودارو مجوز دارند، از نظر حلیت مورد تأیید است و سایر پاستیلهای بدون مجوز موظف به کسب مجوز سلامت و حلیت از این سازمان برای قابلیت مصرف انسانی هستند.»
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر اجتناب از خرید پاستیلهای باز و فلهای گفت: حلیت پاستیلهای دارای نشان سیب سلامت سازمان غذا و دارو تایید است، اما پاستیلهای قاچاقی ممکن است حاوی ژلاتینهای غیرحلال باشند.
به گزارش تسنیم، وی با اشاره به اینکه بسیاری از پاستیلهای باز و فله بدون مجوز و به صورت قاچاق وارد کشور شدهاند، تصریح کرد: در این پاستیلهای باز و فله ممکن است از ژلاتینهای خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر، چون ماهی غیرحلال و یا سایر حیوانات غیر حلال استفاده شده باشد.
وی با بیان اینکه بیشترین مخاطب مصرف پاستیل کودکان هستند، گفت: بهتر است والدین نسبت به مصرف پاستیلهای غیرمجاز مراقبت کنند، چرا که هم از نظر سلامت و بهداشت زیر سوال هستند و امکان آلودگی با ژلاتینهای حاصل از موجودات حرام گوشت در آنها وجود دارد و هم از منظر حلیت اطمینانی به آنها نیست.