نماینده مردم ماهشهر، بندر امام، امیدیه، هندیجان و بخش جودکی در مجل، گفت: فرآیند استخدام نیرو در شرکتهای پتروشیمی زیرمجموعه هلدینگها به بازنگری نیاز دارد و در این زمینه وزارتخانههای مربوطه باید این مطالبه مردم استان خوزستان را در دستور کار قرار دهند.
امیر حیاتمقدم با انتقاد از پروازی بودن مدیران شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، اظهار داشت: فرودگاه ماهشهر باید از حالت اختصاصی برای تردد مدیران پروازی پتروشیمیها خارج شود.
به گزارش خوز نیوز، وی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد زیادی از مدیران شرکتهای پتروشیمی مستقر در ماهشهر غیر بومی هستند که این امر باعث بیتوجهی آنها به مقوله اشتغال نیروهای بومی شده است.
وی با ابراز نگرانی از وضعیت بیکاری در حوزه انتخابیه خود تصریح کرد: اینکه فرودگاه ماهشهر در اختیار مدیران پروازی شرکتهای پتروشیمی است و مردم عادی به دلیل چارتر بودن پروازها نمیتوانند از این ظرفیت استفاده کنند، جای تاسف دارد.
نماینده مردم ماهشهر، بندر امام، امیدیه، هندیجان و بخش جودکی با درخواست از وزیر نفت برای پیگیریهای لازم در این خصوص، گفت: اگر هزینههای این فرودگاه برای رفع مشکلات معیشتی و کاهش نرخ بیکاری صرف شود، بخش زیادی از چالشهای موجود منطقه کاهش مییابد.
حیاتمقدم افزود: حضور نیروهای غیربومی در مشاغل پتروشیمی به گونهای است که علاوه بر مدیران، تعداد قابل توجهی از معاونان و حتی کارشناسان به صورت پروازی در تردد هستند.
فرودگاه ماهشهر فرودگاهی تحت مالکیت وزارت نفت است و شرکتهای هواپیمایی کارون، قشم، کیش ایر و پارس ایر به مقصدهای پروازی تهران، مشهد، شیراز و اصفهان در این فرودگاه فعالیت دارند.
نماینده مردم ماهشهر، بندر امام، امیدیه، هندیجان و بخش جودکی وضعیت نگران کننده بیکاری در منطقه را نتیجه عملکرد اشتباه هلدینگهای اقتصادی در اعمال ضرایب برای جذب نیرویهای بومی عنوان کرد و گفت: با وجود ۳۰ هزار جوان بیکار در منطقه، هلدینگهای اقتصادی به شکلی ضرایب را اعمال میکنند که ۶۰ درصد استخدامیها به نیروهای غیربومی اختصاص یابد.
وی تاکید کرد: فرآیند استخدام نیرو در شرکتهای پتروشیمی زیرمجموعه هلدینگها به بازنگری نیاز دارد و در این زمینه وزارتخانههای مربوطه باید این مطالبه مردم استان خوزستان را در دستور کار قرار دهند.
منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در محدودهای به وسعت ۲ هزار و۸۵۰ هکتار در جنوب غربی ایران و در ساحل خلیج فارس، واقع در شهرستان ماهشهر، بخش بندرامام خمینی (ره) قرار گرفته شده است.
در حال حاضر ۲۱ مجتمع تولیدی با ظرفیت اسمی ۲۶ میلیون تن محصول پتروشیمیایی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی طراحی و احداث شده اند. حدود ۴۰ درصد ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور در این منطقه وجود دارد.