«در قانون انتخابات ریاست جمهوری، مقامات اجرایی از تبلیغ برای نامزدهای انتخاباتی ممنوع هستند. چنانچه افراد قصد دارند وارد تبلیغات انتخاباتی شوند، باید مرخصی بگیرند. همینطور امکانات سازمانهای عمومی و دولتی، نباید برای تبلیغات انتخاباتی به کار گرفته شود.»
یک حقوقدان گفت: امکانات سازمانهای عمومی و دولتی، نباید برای تبلیغات انتخاباتی به کار گرفته شود.
به گزارش انتخاب، کامبیز نوروزی، حقوق دان، درباره تخلف انتخاباتی نامزدهای شکست خورده و انصرافی و مقامات دولتی گفت: در قانون انتخابات ریاست جمهوری، مقامات اجرایی از تبلیغ برای نامزدهای انتخاباتی ممنوع هستند. چنانچه افراد قصد دارند وارد تبلیغات انتخاباتی شوند، باید مرخصی بگیرند. همینطور امکانات سازمانهای عمومی و دولتی، نباید برای تبلیغات انتخاباتی به کار گرفته شود.
او افزود: مسئله اینجاست که به هر حال یک نامزد انتخاباتی وجود دارد که انصراف داده است، اگر در همین حد اقدام کند که بعد از انصراف اعلام کند از فلان نامزد حمایت میکنم، در چارچوب عرف انتخابات اشکال ندارد. این مسئله را نمیتوان تبلیغ محسوب کرد؛ اما اگر بیشتر از این کار کنند و بعد از اعلام انصراف و حمایت از یک نامزد دیگر، باز هم به کارهای تبلیغاتی ادامه دهد، در این صورت مرتکب تخلف شده، مگر آنکه برای مدت تبلیغات انتخاباتی، از دستگاه کاری خود، مجوز گرفته باشد.
نوروزی درباره تخلفهای موجود تا این لحظه در انتخابات گفت: من آن مقداری که تاکنون از انتخابات مشاهده کردم، نامزدها بیش از اعلام حمایت کاری نکرده اند. یکی از نامزدها گفته بود ستادهایش را در اختیار جلیلی قرار میدهد که تخلف نیست. اما سخنگوی دولت در مطلبی که در فضای مجازی منتشر کرده بود، از آقای جلیلی حمایت کرده بود که این کار چندان پسندیده و قانونی نیست.