جلیلی در سال ۱۳۷۸ عزم نمایندگی مجلس از زادگاهش را کرد؛ اما آن زمان جو جامعه به شکلی بود که جلیلی از مشهد هم نتوانست رای بیاورد. با بروز اختلافاتش در وزارت خارجه، او از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ به عنوان «مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری» فعالیت داشت
سعید جلیلی در انتخابات ۱۴۰۳ سوار بر خودروی تیبای سفید رنگش به وزارت کشور رفت و رانندهاش منتظر ماند تا ثبتنام کند و برگردد.
به گزارش خبرآنلاین، در بخشی از گزارشی، مروری به زندگانی سیاسی سعید جلیلی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری داشته، آمده است:
سعید جلیلی در ۴ انتخابات ریاستجمهوری برگزار شده از سال ۱۳۹۲، در سه مورد آن حضور داشته و دارد؛ سال ۱۳۹۲ نامزد مورد حمایت جبهه پایداری بود که با آرایی پایین شکست خورد. ۴میلیون و ۶۰۰ هزار رای کل آرائی بود که به سبد جلیلی ریخته شد تا در جایگاه سوم قرار گیرد. سال ۱۴۰۰ هم مانند علیرضا زاکانی شهردار فعلی تهران، به عنوان نامزد پوششی برای ابراهیم رئیسی به زمین انتخابات آمد و مانند دیگر نامزد پوششی، در روز آخر به نفع رئیسی کنار کشید و آخرین مورد که در انتخابات ۱۴۰۳ سوار بر خودروی تیبای سفید رنگش به وزارت کشور رفت و رانندهاش منتظر ماند تا ثبتنام کند و برگردد.
او در سال ۱۳۷۸ عزم نمایندگی مجلس از زادگاهش را کرد؛ اما آن زمان جو جامعه به شکلی بود که جلیلی از مشهد هم نتوانست رای بیاورد. با بروز اختلافاتش در وزارت خارجه، او از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ به عنوان «مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری» فعالیت داشت و با تشکیل دولت محمود احمدینژاد، به وزارت خارجه بازگشت؛ اما این بار با ردهای بالاتر و به عنوان «معاون آمریکای وزارت خارجه».
این سمت، اما باعث نشد که باز هم برای رای گرفتن از مردم تلاش نکند؛ او در انتخابات مجلس هفتم هم شرکت کرد؛ اما در آن انتخابات هم که نامزدهای اصلاحطلب از سوی شورای نگهبان قلع و قمع و رد صلاحیت شدند، باز هم مردم به او اقبال نشان ندادند.