« ستاد تنظیم بازار در جلسهای که در اردیبهشت سال جاری در وزارت صمت برگزار شد منبع تامین ارز واردات شکر را تغییر داد و ابلاغ کرد که شکر با ارز تالار دوم که ۴۲هزار و ۲۰۰ تومان قیمت دارد وارد شود، علاوه بر این مالیات بر ارزش افزوده شکر هم از یک درصد بر ۱۰درصد افزایش پیدا کرد.»
سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: قیمت مصوب شکری که با ارز تالار اول با نرخ ۲۸۵۰۰ تومانی وارد میشد و به دست مصرفکننده میرسید، هر کیلو ۲۸۵۰۰ تومان بود و حالا که شکر با ارز تالار دوم وارد و ارزش افزوده آن نیز افزایش یافته، قیمت مصوب شکر به ۴۲۵۰۰ در هر کیلو تغییر کرد.
به گزارش ایلنا، حسین فرهادی، سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران درباره تغییرات تخصیص ارز به واردات شکر و حبوبات توضیح داد و گفت: ستاد تنظیم بازار در جلسهای که در اردیبهشت سال جاری در وزارت صمت برگزار شد منبع تامین ارز واردات شکر را تغییر داد و ابلاغ کرد که شکر با ارز تالار دوم که ۴۲هزار و ۲۰۰ تومان قیمت دارد وارد شود، علاوه بر این مالیات بر ارزش افزوده شکر هم از یک درصد بر ۱۰درصد افزایش پیدا کرد.
وی افزود: قیمت مصوب شکری که با ارز تالار اول با نرخ ۲۸۵۰۰ تومانی وارد میشد و به دست مصرفکننده میرسید هر کیلو ۲۸۵۰۰ تومان بود و حالا که شکر با ارز تالار دوم وارد میشود و ارزش افزوده آن نیز افزایش یافته قیمت مصوب شکر به ۴۲۵۰۰ در هر کیلو به صورت فله تغییر کرده و همچنین قیمت شکربستهبندی شده یک کیلویی ۴۹۵۰۰ تومان است. این قیمتها را سازمان حمایت از مصرفکنندگان اعلام کرده است.
فرهادی از قیمت شکر خام در بنادر برابر با هر کیلو ۲۱۵۰۰ تومان خبر داد.
سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران اظهار کرد: با قیمت مصوب سازمان حمایت از مصرفکنندگان برای شکر حاشیه سود این کالا برای عرضهکننده حدود ۱۰درصد تعیین شده و در این قیمت سود بنکدار و خردهفروش در نظر گرفته نشده است؛ این اتفاق سبب میشود شکر بالاتر از قیمت مصوب فروخته شود.