November 24 2024 - يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
به نظرم خوشمزه ترین مدل دلمه رو خودم درست میکنم!
برگ مو حدود ۷۰۰ گرم
برنج ایرانی ۲ پیمانه
لپه ۲ پیمانه
سبزی معطر یک لیوان (گشنیز، جعفری، مرزه و ترخون، شوید، پیازچه، کمی ریحون، نعناع)
زرشک یک پیمانه
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب و سرکه حدود یک لیوان بزرگ
روغن داغ آخر کار فراموش نشود
لپه را کامل بپزید و آبکش کنید، برنج را نیم پز کنید، پیاز را ریز خرد کنید و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک را اضافه و خوب سرخ کنید. سبزی خرد شده و زرشک شسته شده را اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس لپه و برنج و رب انار را هم اضافه و شعله را خاموش و مخلوط کنید.
حالا برگهای شسته شده را داخل مخلوط آب جوش و سرکه یک دقیقه بگذارید روی شعله بماند تا رنگش تغییر کند. آبکش کنید و وقتی خنک شد از مواد طبق ویدئو داخل برگها بگذارید و بپیچید.
زیر دلمهها داخل قابلمه حتما چند برگ اضافه بچینید.
بعد که همه دلمه را روی هم قرار دادید، یک لیوان بزرگ مخلوط آب و سرکه و نصف لیوان مخلوط رب انار و آب را روی دلمهها بگذارید و یک بشقاب هم بگذارید و در قابلمه را ببندید و روی شعله کم بگذارید ۲ ساعت دم بکشد.
در آخر هم کمی روغن داغ روی دلمهها بریزید و نوش جان کنید.
برای تزیین از زرشک و پیاز داغ میتوانید استفاده کنید.
برای براق شدن دلمهها حتما روغن داغ بریزید.
از هر سبزی میتوانید داخلش استفاده کنید؛ حتی سبزی خشک، اما اصلا حذفش نکنید، بعضی هم کشمش و شکر را داخل موادش میریزند، اما من طعم خیلی شیرین دوست ندارم و حذف شان کردم.
منبع: رکنا