غذا یکی از مهمترین عواملی است که بر سلامت بدن و اندامهای آن تأثیر میگذارد و برخی از مواد غذایی هستند که در بهبود سلامت و مبارزه با پیری و بیماریها تأثیر مؤثری دارند.
مطالعات زیادی وجود دارد که فواید زردچوبه را در مبارزه با پیری و افزایش عمر نشان میدهد و خواص ضد سرطانی آن را تأیید میکند.
به گزارش همشهری به نقل از روسیا الیوم، سوتلانا تروفیموا، دانشمند و رئیس انجمن ضد پیری روسیه، در رابطه با این موضوع گفت: مطالعات زیادی وجود دارد که فواید زردچوبه را در مبارزه با پیری و افزایش عمر نشان میدهد و خواص ضد سرطانی آن را تأیید میکند به لطف کورکومین، که یک ماده فعال بیولوژیکی است که در ترکیب آن، این ادویه محبوب در غذاهای هندی و شرقی، تولید هورمون سروتونین را افزایش میدهد و روند پیری را در بدن کاهش میدهد، تأثیر مفیدی بر سلامتی دارد.
وی افزود: کورکومین نه تنها سلولهای سرطانی را در بدن سرکوب میکند، بلکه از ظهور سلولهای سرطانی جدید نیز جلوگیری میکند.
تروفیمووا خاطرنشان کرد: عوامل ژنتیکی تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد بر سلامت ما تأثیر میگذارد، در حالی که درصد باقیمانده توسط عوامل مختلفی از جمله سبک زندگی و فعالیت بدنی کنترل میشود و غذا نیز نقش بسیار مهمی در این موضوع دارد.
بسیاری از مطالعات پزشکی نشان میدهد که کورکومین موجود در زردچوبه اثرات زیادی بر سلامت بدن دارد و به تسکین التهاب مانند آرتریت کمک میکند، سلامت قلب را بهبود میبخشد، با لخته شدن خون مبارزه میکند و به تسریع روند بهبود زخم کمک میکند.