November 25 2024 - دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
فرارو- حمله ایران به اسرائیل تنشها را در سراسر خاورمیانه افزایش داده است. همچنین باعث هرج و مرج برای خطوط هوایی جهان شده است.
به گزارش فرارو، رویترز نوشت: حمله بیش از ۳۰۰ هواپیمای بدون سرنشین و موشک، خطوط هوایی را بر آن داشت تا بسیاری از پروازها را لغو یا تغییر مسیر دهند.
نامهای بزرگی که تحت تأثیر قرار گرفتهاند عبارتند از شرکت هوایی کانتاس استرالیا، یونایتد ایرلانز ایالات متحده آمریکا و ایر ایندیای هند. در آخر هفته، لوفتهانزا آلمان اعلام کرد که پروازهای خود را به بسیاری از مقاصد در منطقه متوقف میکند.
محققان OPSGROUP که بر خطوط هوایی و فرودگاهها نظارت میکند، میگویند که این بزرگترین اختلال در صنعت سفرهای هوایی از زمان حمله به مرکز تجارت جهانی در سال ۲۰۰۱ است.
بهگفته مارک زی، بنیانگذار شرکت OPSGROUP که بر حریم هوایی و فرودگاهها نظارت میکند، این بزرگترین اختلال در سفرهای هوایی از زمان حمله به مرکز تجارت جهانی در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بود.
زی به رویترز گفت: از آن زمان تاکنون وضعیتی نداشتهایم که حریمهای هوایی مختلف در آن بهشکل متوالی بسته شوند و همین، هرجومرج ایجاد میکند.
حریم هوایی ایران توسط خطوط هوایی بین اروپا و آسیا مورد استفاده قرار میگیرد و این شرکتها به دو مسیر جایگزین مناسب، یا از طریق ترکیه یا از طریق مصر و عربستان سعودی محدود خواهند شد.
با این حال، برخی از محدودیتهای اعمال شده پس از حملات اکنون برداشته شده است. اسرائیل، اردن، عراق و لبنان همگی اجازه پرواز بر فراز سرزمینهای خود را از سر گرفته اند. شرکتهای هواپیمایی بزرگ منطقه، از جمله امارات، گفته اند که فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.
جدیدترین مشکلات مسیریابی هوایی همچنین به دلیل درگیریهای نظامی بین اسرائیل و حماس و روسیه و اوکراین با محدودیتهای زیادی مواجه شده است.
برندان سوبی، تحلیلگر مستقل هوانوردی گفت: هنوز مشخص نیست ناآرامیهای اخیر که با وجود درگیریهای مداوم در اوکراین و غزه همچنان قوی باقی مانده بود بر تقاضای مسافران تأثیر خواهد گذاشت یا خیر.
سوبی گفت: اگر اوضاع سیاسی و درگیریها به شدت خود ادامه دهند، مردم نگران سفر خواهند شد، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
چیزی که هنوز مشخص نیست، این است که آیا ناآرامیها به تقاضا برای سفرهای هوایی ضربه میزند یا خیر.