پسته یکی از آجیلهای مورد علاقه بسیاری است، زیرا علاوه بر طعم فوق العاده، سرشار از مواد مغذی ضروری است که میتواند به کاهش وزن و آسیب سلولی و کاهش احتمال ابتلا به سرطان کمک کند.
پسته جزو آجیلهایی است که کمترین کالری را دارد و کالری هر ۱۰۰ گرم پسته به ۵۶۰ کالری میرسد که شامل ۲۰ گرم پروتئین، ۴۵ گرم چربی و همچنین حاوی ۱۰۵ میلی گرم کلسیم است.
به گزارش جی پلاس، به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک اونس پسته بو داده نشده و نمک نخورده حاوی:
کالری: ۱۵۹
پروتئین: ۵.۷ گرم
چربی: ۱۲.۸ گرم
کربوهیدرات: ۷.۷ گرم
فیبر: ۳.۰ گرم
شکر: ۲.۲ گرم
منیزیم: ۳۴.۳ میلی گرم
پتاسیم: ۲۸۹.۰ میلی گرم
فسفر: ۱۳۹ میلی گرم
تیامین: ۰.۲۵ میلی گرم
ویتامین B۶: ۰.۵ میلی گرم
پسته کم کالریترین مغزها در مقایسه با سایر مغزها است؛ بنابراین میتواند برای کنترل وزن عالی باشد.
غنی از آنتی اکسیدان ها: پسته همچنین حاوی آنتی اکسیدانهایی است که نقش حیاتی در بدن دارند و به کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش التهاب در بدن کمک میکنند.
برای سلامت چشم مفید است: طبق گفته انجمن بینایی سنجی آمریکا، پسته حاوی لوتئین و زآگزانتین است که احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن چشم مانند آب مروارید را کاهش میدهد.
برای سلامت روده مفید است: همه آجیلها به طور کلی سرشار از فیبر هستند که به کنترل مشکلات سلامت روده مانند سوء هاضمه و یبوست کمک میکند. بر اساس برخی تحقیقات، خوردن پسته ممکن است میزان باکتریهای مفید روده را افزایش دهد.
سلامت قلب: مطالعهای که در سال ۲۰۱۶ انجام شد نشان داد که خوردن پسته فواید مختلفی برای قلب دارد، زیرا به کاهش فشار خون و سطح کلسترول در بدن کمک میکند و از بدن در برابر ابتلا به هر گونه بیماری قلبی عروقی محافظت میکند.