پرتقال با داشتن ویتامین C فراوان معروف است و به همین دلیل مصرف کنندگان بسیاری را دارد. اما جعفری گیاهی است که ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارد. در واقع این گیاه، ۳ برابر پرتقال ویتامین C دارد.
نام این گیاه که علاوه بر ویتامین C دارای آهن و کلسیم و خواص بسیار دیگری میباشد.
به گزارش صدآنلاین، این گیاه جعفری میباشد که از سبزیهای پرمصرف در هرخانهای میباشد.
▪ جعفری ۳ برابر پرتقال ویتامین (c) و ۲ برابر اسفناج، آهن دارد.
▪ میزان هورمونهای زنانه را تنظیم میکند.
▪ منبع عالی ویتامین A، K و فولات است.
▪ دارای روغن فرار است که طبق آزمایشهای اولیه مانع تشکیل تومور به ویژه در ریه میشود.
▪ روغن فرار این گیاه، ماده سرطان زای موجود در دود سیگار و دود زغال را هنگام کباب کردن خنثی میکند.
▪ فولیک اسید موجود در آن مانع بروز سرطانهای روده بزرگ و گردن رحم میشود.
▪ ترکیبهای مفید آنتی اکسیدان آن به نام فلاوانوئیدز با مولکولهای حاوی اکسیژن ترکیب میشود و مانع آسیب به سلولها میشود.
▪ فولیک اسید در جعفری، ماده مغذی حیاتی برای حفظ سلامت قلب و عروق به حساب میآید.
▪ مصرف کم مواد غذایی حاوی ویتامین c مانند جعفری خطر بروز آرتریت روماتوئید را ۳ برابر میکند.
▪ بوی بد دهان را از بین میبرد.
▪ از آن جا که جعفری خاصیت ادرارآور دارد، در کاهش وزن موثر است.
▪ کلیهها را تصفیه میکند.
▪ به دستگاه گوارش کمک میکند.
▪ دم کرده جعفری خشکی عضلات و درد مفاصل را کاهش میدهد.
▪ دم کرده این گیاه دوره قاعدگی را منظم میکند و علایم قبل از قاعدگی را کاهش میدهد.
▪ کاهش دهنده استرس است.
▪ کلسیم موجود در آن استخوان و دندانها را تقویت میکند.