«با توجه به آغاز فرایند تبلیغات انتخاباتی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی یک خط سفید و بدون فیلتر برای فعالیت در این فضا دریافت کردم همچنین برای برقراری ارتباط با مسوولان کشورهای منطقه نیاز به بهره گیری از واتساپ دارم.»
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین گفت: فیلترینگ شبکههای اجتماعی توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی صورت نگرفت بلکه این تصمیم از سوی شورای عالی امنیت ملی مصوب و اجرا شده است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام احمد حسین فلاحی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: مخالف فیلترینگ فضای مجازی بوده و معتقدم فضای مجازی باید قانونمند شود.
وی اضافه کرد: هم اینک به ویژه در جریان تبلیغات انتخاباتی به علت نبود قانون، کاربران هر موضوع نادرست را در شبکههای منتشر میکنند.
این نماینده مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی با مطرح کردن طرح صیانت از فضای مجازی درصدد قانون گذاری و قانونمند کردن فضای مجازی بود، اما این طرح در مجلس به کندی پیش رفت، رییس مجلس شورای اسلامی هم این موضوع را دنبال نکرد.
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بنده در شبکههای اجتماعی واتساپ، تلگرام و اینستاگرام فعالیتی ندارم و تنها از شبکههای اجتماعی ایتا و بله استفاده کرده و همه مقالات، متن و کلیپ سخنرانیها در ایتا بارگذاری شده است.
حجت الاسلام فلاحی بیان کرد: با توجه به آغاز فرایند تبلیغات انتخاباتی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی یک خط سفید و بدون فیلتر برای فعالیت در این فضا دریافت کردم همچنین برای برقراری ارتباط با مسوولان کشورهای منطقه نیاز به بهره گیری از واتساپ دارم.
وی گفت: افراد فعال در ستاد تبلیغاتی اینجانب هیچگونه هزینه و پولی دریافت نکرده و از روی عشق و علاقه در ستاد مشغول به کار شدند و حتی هزینه ایاب و ذهاب و غذا را نیز از جیب شخصی پرداخت میکنند.
نماینده همدان و فامنین در مجلس یازدهم اظهار کرد: برخی افراد و رقبا با دستکاری سخنرانیهای اینجانب و انتخاب تیترهای جنجالی و کذب قصد تخریب بنده را دارند و این اقدام توسط نهادهای امنیتی نیز تایید شده است.
حجت الاسلام فلاحی گفت: مجلس یازدهم در حدود بیش از سه سال گذشته کارهای خوبی از جمله تصویب قانون بانکداری بعد از ۵۰ سال معطلی، قانون جوانی جمعیت بعد از ۱۰ سال، جهش تولید دانش بنیان، جهش تولید مسکن و اصلاح ساختارهای بودجه و تحقیق و تفحص انجام داده، اما اطلاع رسانی در این باره ضعیف بوده است.
وی تنقیح قوانین را یکی از مهمترین چالشهای پیش روی مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: از دیگر چالش ها، آیین نامه داخلی مجلس است که توسط نمایندگان مجلس تدوین شده است.
نماینده مردم شهرستانهای همدان و فامنین در مجلس یازدهم ادامه داد: تدوین آیین نامه داخلی مجلس توسط نمایندگان، تعارض منافع ایجاد کرده است بنابراین میطلبد سیاستهای کلی مجلس، فرا قوهای رسیدگی شود.
حجت الاسلام فلاحی با بیان اینکه مجلس نقشی در افزایش قیمتها نداشته است اظهار کرد: مجلس برای پیشگیری از گرانی خودرو واردات خودروهای نو و زیر پنج هزار کیلومتر کارکرد را تصویب کرد، اما با وجود پای کار آمدن دولت این لایحه به خوبی اجرا نشد.
وی ارائه کالا برگ معیشتی، ساماندهی اجاره بها، اجرای طرح رتبه بندی معلمان، کاهش فاصله طبقات و پلکانی کردن افزایش حقوق را از مصوبات خوب مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: همچنین قانون جوانی جمعیت در ۹۰ ماده مصوب شد.
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین گفت: پیش از قطع شدن آب شهر همدان جلسات متعددی برگزار و با وجود بودجه، ولی ترک فعل شد و برخوردی هم با متخلفان صورت نگرفت.
حجت الاسلام فلاحی اضافه کرد: در زمینه کیفیت آب نیز خواستار ورود دادستان در قالب حقوق عامه شدم تا آب ناسالم وارد لولهها نشود و در نهایت بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی و آب و فاضلاب سلامت آب تایید شد.
وی ادامه داد: برای ۶۰ روستا از ۱۸۰ روستا امکانات بهسازی دریافت شد چنانچه سالهای گذشته هم اینگونه عمل میشد هم اینک شاهد محرومیت برخی از روستاها و مسیرهای دسترسی نامناسب نبودیم.
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین گفت: خانه ملت روزهای سه شنبه را برای نظارت اختصاص داده است و در این روز دستگاهها با حضور در مجلس، به سوالات نمایندگان پاسخ و گزارش ارائه میدهند.
حجت الاسلام فلاحی با بیان اینکه ۳۰ پرونده دولت قبل در مجلس یازدهم رای گرفتند افزود: تحقیق و تفحصهای زیادی داشتیم و برای تسریع در دستیابی به نتیجه، برای این طرحها اعمال ماده ۲۳۴ پیش بینی شد برای نمونه تحقیق و تفحص از غارعلیصدر رای گرفته و تقدیم دستگاه قضایی شده است.
وی تاکید کرد: تذکر به وزرا در دولت سیزدهم کمتر از دولت قبل نبوده است و در این باره ملاحظه نکردیم، اما عمده تذکرها به برگزاری نشست مشترک و تعامل برای رفع مشکلات به جای ارائه کارت زرد، ختم شد.
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین بیان کرد: بیشتر انتقاد و تذکر نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزیر کشور در خصوص عملکرد ضعیف مدیران استانی است.
حجت الاسلام فلاحی گفت: برخی عنوان میکنند که بنده در انتصاب شهردار همدان و معطل ماندن حکم معاون استاندار و تداوم سرپرستی وی دخالت دارم در حالیکه این مطالب کذب است.
وی تاکید کرد: بنده نقشی در معرفی و انتصاب شهردار نداشتم بلکه این انتصاب با تصمیم اعضای شورای شهر بوده و تنها کار اینجانب هماهنگی برای ملاقات اعضای شورای شهر با وزیر کشور بود چرا که عدهای نمیخواستند شهردار حکم بگیرد و شهر معطل مانده بود.
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین یادآوری کرد: در دورهای نرخ بیکاری غیر واقعی اعلام شده و نرخ ۲۳ درصدی ۶ درصد عنوان و موجب شد همدان از بودجهها و امکانات ملی محروم شود.
حجت الاسلام فلاحی اظهار کرد: اشتغال در بخش دولتی به جز چند دستگاه از جمله آموزش و پرورش اشباع شده و باید به سمت سرمایه گذاری و تولید پیش رفت.
وی بیان کرد: اینجانب فعالیتهای خود را در سه حوزه بین الملل به منظور محقق شدن منافع کشور با دعوت از سرمایه گذاران خارجی و برگزاری نشستهای مشترک دولت و مجلس با گروههایی در سوریه و عراق برای سرمایه گذاری در حوزه مسکن و صنعت و کمک به دولت برگزار شد.
داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین اضافه کرد: همچنین در حوزه ملی نشستهای مشترک بین دولت و مجلس شورای اسلامی برای اصلاح ساختار دستگاه برگزار شد و در حوزه انتخابیه نیز دنبال رفع محرومیت از چهره روستاها بوده و از یک هزار نقطه محروم کشور یک نقطه با نام «پیشخور» در فامنین قرار دارد.
حجت الاسلام فلاحی درباره اختلاف با دیگر نماینده همدان در خانه ملت نیز گفت: دورههای مختلف، اختلافهایی بین نمایندگان استان وجود داشته است، اما این دوره کمترین اختلاف وجود داشت و در این راستا تقسیم کار صورت گرفت تا هر یک پیگیر یکی از امور باشیم.