bato-adv
کد خبر: ۷۱۰۱۴۲

طرز تهیه پاستا آلفردو برای ۴ نفر

طرز تهیه پاستا آلفردو برای ۴ نفر
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲

پاستا آلفردو یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید در خانه با انواع مدل‌های پاستا درست کنید. وقتی خامه‌ی تازه با پنیر پارمزان و کره ترکیب می‌شوند، یک سس بسیار خوش‌طعم را به‌وجود می‌آورند که درست کردن آن تنها چند دقیقه زمان می‌برد. پاستا آلفردو، یکی از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی به‌شمار می‌آید که بسیاری این غذا را در کنار پیتزا، به‌عنوان معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی می‌شناسند. این غذا با دستورپخت‌های مختلف درست می‌شود و شما نیز می‌توانید دستورپخت خودتان را داشته باشید. اما در این مقاله، سراغ دستورپخت اصلی و ایتالیایی این غذا رفتیم که پیشنهاد می‌کنیم که شما نیز این دستور را برای پخت پاستا آلفردو مد نظر داشته باشید!

درباره پاستا آلفردو

بیایید قبل از صحبت در مورد طرز تهیه پاستا، درباره تاریخ و پیشینه این غذای ایتالیایی صحبت کنیم. پاستا آلفردو در ابتدا توسط آلفردو دی للیو در رستوران مادرش در ایتالیا در اواسط دهه ۱۹۰۰ اختراع شد. دستور اولیه این غذا بسیار ساده بود و فقط شامل کره و پنیر می‌شد و در آن زمانی خبری از خامه در تهیه پاستا آلفردو نبود.

امروزه تقریبا در تمام رستوران‌های ایتالیایی و در هر کتاب آشپزی می‌توانید این غذای کلاسیک را پیدا کنید. در برخی دستورپخت‌های آلفردو از تخم مرغ استفاده می‌شود و برخی دیگر، از خامه و پارمزان برای طعم‌دار کردن و قوام دادن به سس آلفردو استفاده می‌کنند.

ممکن است تا به امروز از چندین روش برای تهیه سس آلفردو استفاده کرده باشید و هنوز به روش ایده‌آل خود برای این غذای لذیذ نرسیده باشید. در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید تا با دستورپخت کلاسیک پاستا آلفردو آشنا شوید!

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو

مدل کلاسیک پاستا آلفردو بدون مرغ درست می‌شود و می‌توانید از هر نوع پاستایی برای این غذای ایتالیایی استفاده کنید. اما چیزی که ما در ایران به‌عنوان پاستا آلفردو می‌شناسیم، پنه آلفردو است که با پاستای پنه درست می‌شود. در ایتالیا پاستای فتوچینی و حتی اسپاگتی نیز برای درست کردن آلفردو استفاده می‌شوند.

  • پاستا : ۴۰۰ گرم
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: یک پیمانه رنده شده
  • خامه سنگین: نصف پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • پنیر پارمزان: یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

همان‌طور که در بخش قبل مشاهده کردید، مواد مورد نیاز برای آماده کردن پاستا آلفردو بسیار کم هستند و ممکن است تمام این مواد را در خانه داشته باشید. بنابراین، می‌توان گفت که این غذا گزینه‌ای عالی برای ناهارها و شام‌هایی است که ابتدا زمان برای پخت غذا کم است و بعد اینکه امکان خرید برای شما فراهم نیست.

برای درست کردن پاستا آلفردو این مراحل را دنبال کنید:

  1. برای تهیه پاستا آلفردو، ابتدا پاستا را مطابق با دستورالعمل روی بسته آن بپزید و این کار را با قرار دادن پاستا درون آب جوش، نمک و روغن انجام دهید.
  2. در این مرحله نوبت به درست کردن سس آلفردو می‌رسد.
  3. برای درست کردن سس آلفردو، ابتدا باید کره را در یک ماهیتابه با سیر تفت دهید، سپس در ظرف دیگری خامه و شیر را ترکیب کرده و خوب هم بزنید و به تابه اضافه نمایید.
  4. توجه داشته باشید باید شیر و خامه را بسیار آرام به تابه اضافه کنید چون این سس به سرعت غلیظ می‌شود.
  5. در این مرحله باید مواد داخل تابه را به ‌خوبی ترکیب کنید تا سس یکدستی به‌دست آورید.
  6. در صورتی که مواد به غلظت دلخواه رسید، آنها را به ظرف دیگری منتقل و به آن پنیر پارمزان اضافه کنید. این کار را روی حرارت انجام ندهید و حتما تابه را از روی گاز بردارید.
  7. در صورتی که سس پاستا غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن کمی شیر به مواد، غلظت سس را کمتر کنید.
  8. حتی می‌توانید سس را بدون خامه و با ترکیب کردن آرد، شیر و پنیر پارمزان درست کنید، اما در مدل سنتی و کلاسیک آن، از خامه به‌عنوان طعم‌دهنده و قوام دهنده سس استفاده می‌کنند.
  9. پس از آماده شدن سس آلفردو، پاستا را به سس خود اضافه کنید و به‌خوبی با هم ترکیب کنید.
  10. پاستای آلفردو آماده است.

طرز تهیه پاستا آلفردو برای ۴ نفر

نکاتی برای درست کردن سس آلفردوی عالی

برای اینکه پاستای آلفردوی بسیار عالی و خوشمزه‌ای داشته باشید، این نکات را رعایت کنید:

  • وقتی پاستا را با سس ترکیب می‌کنید، ممکن است سس کمی رقیق به‌نظر برسد. نگران نباشید و به کار خود ادامه دهید. در این مرحله، نشاسته‌های پاستا با سس مخلوط می‌شود و به غذا قوام می‌دهد. اگر از آرد یا نشاسته ذرت برای غلیظ شدن سس استفاده می‌کنید، ممکن است پس از کمی خنک شدن، حالت چسبناکی به خود بگیرد.
  • می‌توانید چند قاشق چای‌خوری چاشنی ایتالیایی، کمی جوز هندی یا تکه‌های فلفل قرمز به سس پاستا اضافه کنید تا کمی مزه‌ی این پاستا را تغییر دهید. شما می‌توانید با انواع چاشنی، در آشپزی خلاقیت به خرج دهید.
  • می‌توانید نسبت خامه به شیر را در این دستورپخت جوری تنظیم کنید تا به میزان غلظت دلخواه خود برسید.

هر آنچه برای تهیه پاستا آلفردو باید می‌دانستید را بیان کردیم. وقت آن رسیده که دست به‌کار شوید و این غذای لذیذ را با این دستورپخت آماده کنید و در مورد بهترین روش پخت این غذا تصمیم بگیرید.

منبع: مجله اسنپ اکسپرس

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv