«کسی مانند مصطفی تاجزاده اندیشههای رادیکال داشت، اما وقتی امثال او را به جای دیگری میبرند، به جایش علی کریمی مرجعیت سیاسی پیدا میکند. در حالی که امثال تاجزاده دست کم قابل گفتگو هستند.»
استاد علوم سیاسی دانشگاه شاهد معتقد است که امر سیاسی در کشور به جایی رسیده که یک سخنران، لیدر سیاسی شده است.
به گزارش ایسنا، پرویز امینی سیاستپژوه و عضو هیئت علمی دانشگاه، شامگاه جمعه -۲۷ بهمن ۱۴۰۲- در یک برنامه تلویزیونی با موضوع «نهاد انتخابات» اظهار کرد: برای رسیدن به انتخابات دموکراتیک، هیچ راهی جز تحزب وجود ندارد. حزب، مهمترین نهاد برای تنظیم امر سیاسی در حوزه عمومی است و تربیت نیروی سیاسی جز در حزب صورت نمیگیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: الان نهاد انتخابات به چنان ابتذالی کشیده شده که «استاد فلانی» که زمانی سخنرانی میکرد و اعداد فراماسونری از تصاویر نشان میداد، حالا لیدر سیاسی شده و عمل سیاسی تنظیم میکند. این یعنی امر سیاسی دچار ابتذال شده است.
امینی همچنین عنوان کرد: کسی مانند مصطفی تاجزاده اندیشههای رادیکال داشت، اما وقتی امثال او را به جای دیگری میبرند، به جایش علی کریمی مرجعیت سیاسی پیدا میکند. در حالی که امثال تاجزاده دست کم قابل گفتگو هستند.
وی با تاکید بر اینکه مجلس باید نیرومند، مقتدر و صدای اجتماع باشد، بیان کرد: مشارکت در انتخابات، تقویت و پاسداری از نهاد انتخابات است. انتقاد و اعتراض به مدیریت کشور، یک موضوع یکبار مصرف نیست. از طرفی باید رویکرد اصلاحطلبانه که واقعیترین رویکرد کشور است و بیشترین هماهنگی را دارد، تقویت شود و با تضعیف این رویکرد، رادیکالیسم و تحجر رشد پیدا میکند.
این استاد دانشگاه با یادآوری قهر و آشتیهای اصلاحطلبان با انتخابات در ادوار مختلف، گفت: در گذشته هم برخی مواقع گفتند در انتخابات شرکت نکنید و بعد پشیمان شدند. باید در نظر گرفت که مانند سال ۹۲، همیشه ظرفیتهایی در انتخابات وجود دارد که نباید از آن گذشت. ضمن اینکه تاثیرگذاری مجلس آینده مهم است. مجلس قبل از قانونگذاری و نظارت، باید یک نیروی سیاسی موثر باشد.