معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته میشود، اما در این روش، سسی آماده میشود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ میکنند
معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته میشود، اما در این روش، سسی آماده میشود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ میکنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که میگیرد، رنگ زیبایی نیز به خود میگیرد که این غذا را زیباتر میکند.
به گزارش برترین ها، شما میتوانید این غذا را در مهمانیها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.
مرغ ۸ تکه ران بدون پوست
سس کچاپ ۳ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
آبلیمو به مقدار دلخواه
ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست
در این مرحله، یک ظرف انتخاب کنید. سس کچاپ و باربیکیو را داخل آن بریزید. سیر را رنده یا له نموده و به سس اضافه مینماییم. فلفل سبز را به شکل حلقه حلقه برش داده و به مواد اضافه کنید.
روغن زیتون، ادویهها و کمی آبلیمو بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. تکههای مرغ را به آن اضافه نموده و با دست هم میزنیم تا مرغ با همهی مواد آغشته گردد.
سپس روی کاسه نایلون یا سلفون میکشیم و به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال میگذاریم تا مزه بگیرد. تابهای عمیق برداشته و داخل آن روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا روغن داغ شود.
مرغها را از سس در میآوریم و کم کم داخل روغن داغ میگذاریم تا سرخ شود. بهتر است هنگامی که روغن داغ گردید حرارت را کاهش دهید. در نهایت مرغها را تک تک یا دوتایی سرخ نمایید تا دمای روغن یکباره پایین نیاید و مرغها خوب پخته شوند.