رئیسجمهور گفت: امروز در جایگاهی هستیم که باید به عدالت فکر کرده، تصمیم بگیریم و به عدالت رفتار کنیم، حتی اگر عدهای ناراحت شوند.
سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اداری هرمزگان گفت: توقعی که امروز مردم از دولت و دستاندرکاران کشور دارند آن است که یک حرکت تحولی انجام شود.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: توقع این است با توجه به ظرفیتهایی که در کشور وجود دارد، مسائل و مشکلات زندگی مردم مثل ایجاد اشتغال، رشد اقتصادی و رونق تولید حل شوند.
رئیس جمهور بیان کرد: همکاری و همدلی دستگاههای مختلف برای حل مشکلات کشور به عنوان یک زیرساخت فراهم شده؛ با دعوا و اختلاف توسعه و پیشرفت اتفاق نمیافتد، یکی از زیرساختهای توسعه یافتگی و پیشرفت همدلی و هماهنگی است.
وی با بیان اینکه روند حل مسائل نباید طولانی شود، تاکید کرد: طولانی شدن حل مسائل موجب ناامیدی میشود.
رئیسی افزود: حفظ سرمایه اجتماعی در گروی امید مردم به آینده است؛ این امید با تلاش و کار مسئولان ایجاد میشود نه با سخنرانی و پشت میز نشستن.
رئیس جمهور همچنین گفت: تا زمانی که در استانها مصوبات دور نخست سفر استانی انجام نشده و مشکلی برطرف نشود، برای سفر در دور دوم به استان سفر نمیکنم. اول کار انجام شود بعد بازدید میشود. اقدام، عمل و جهاد تبیین سرمایه اجتماعی را افزون میکند، هر زمان که کاری انجام شد باید برای مردم توضیح داده شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: در زمینه توزیع امکانات، توجه به عدالت نکته بسیار مهمی است؛ ما هم باید خودمان عادلانه رفتار کنیم و هم مردم را به عدالت دعوت کنیم.
رئیسی تاکید کرد: امروز در جایگاهی هستیم که باید به عدالت فکر کرده، تصمیم بگیریم و به عدالت رفتار کنیم، حتی اگر عدهای ناراحت شوند.
وی افزود: در مسیر اجرای عدالت باید عموم را حمایت کرد نه خواص را؛ باید به خواست خداوند و عموم به عدالت رفتار کرد و ناراحتی اندک افرادی ضرری نمیرساند.
رئیسجمهور در ادامه بیان کرد: در گزارش شب گذشته وزیر اقتصاد اعلام شد که ایشان همه انبارهای بندری را بازدید کرده و وضعیت گمرکات ما در حال حاضر به روز است.
وی افزود: با کمک دادگستری و سازمان اموال تملیکی مردم میبینند که هم اموال متعلق به خودشان و هم اموال دولت، دیگر در گمرکات از بین نمیروند.
رئیس جمهور گفت: اینکه هر روز برای واردات و صادرات در استان هرمزگان که نیمی از تجارت کشور در آن رخ میدهد، هر روز یک بخشنامه جدید صادر نشود، اقدام مثبتی است. امسال بخشنامههای گمرکی ما به نصف کاهش یافته است، اما همچنان باید کاهشی باشد و اوضاع برای واردکننده و صادرکننده قابل پیش بینی باشد.