عوارض صادراتی پیاز از ۴۰ به ۱۰ درصد تا پایان سالجاری، کاهش یافت.
عوارض صادراتی پیاز از ۴۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافت.
به گزارش ایسنا، چندی پیش وزارت جهاد کشاورزی با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجهفرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادلبخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات ذکر شده عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد تغییر یافت.
اما بر اساس بخشنامه جدید گمرک ایران، عوارض صادراتی پیاز مجدد کاهش یافته و از ۴۰ به ۱۰ درصد قیمت پایه صادراتی (طبق تعرفه اعلامی) از تاریخ پنجم بهمن ماه تا پایان سالجاری کاهش یافت.