پنکیک جو دو سر، بافتی نرم دارد و عسل استفاده شده در آن موجب مقوی بودن این دسر شده است.
یکی از شیرینیهای خوشمزه و در عین حال با دستور پخت ساده برای وعده صبحانه یا میان وعده پنکیک جو دو سر است. این پنکیک بافتی نرم دارد و عسل استفاده شده در آن موجب مقوی بودن این دسر شده است.
به گزارش اکالا بلاگ، قصد داریم نحوه تهیه پنکیک جو دو سر را مرحله به مرحله آموزش دهیم، پس تا انتها ما را همراهی کنید.
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
آرد جو دو سر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
در ادامه، رسپی پنکیک جو دو سر را مرحله به مرحله شرح دادهایم:
مرحله اول، تخممرغ را با عسل و وانیل هم بزنید
ابتدا تخممرغ را به همراه عسل و وانیل داخل ظرف مناسب ریخته و هم بزنید تا جایی که تخممرغ از لختگی خارج شده و کاملا یکدست شود.
مرحله دوم، روغن کنجد و شیر را به مواد اضافه کنید
پس از هم زدن مواد، روغن کنجد را با شیر به باقی مواد افزوده و با هم زن دستی کاملا مخلوط کنید.
مرحله سوم، آرد و بکینگپودر را با هم مخلوط کنید
آرد و بکینگپودر را به همراه پودر دارچین دو مرتبه الک کنید، سپس ترکیب آرد را به مواد داخل کاسه افزوده و تا جایی که بافت مواد یکدست شوند هم بزنید.
مرحله چهارم، مایه پنکیک را داخل تابه بریزید
پس از هم زدن مواد، داخل تابه مقداری روغن ریخته و آن را چرب کنید. با کمک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید و بگذارید پنکیک حباب بزند. سپس پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
سپس پنکیکها را داخل ظرفی چیده و روی آن را با موز و عسل تزئین کنید. اگر دوست دارید پنکیک کمتر پف کند میتوانید بکینگپودر را از مواد حذف کنید.