سالاد آکار یک سالاد اندونزیایی است اغلب به عنوان چاشنی و ترشی همراه انواع غذا سرو میشود. این سالاد بیشتر در کشورهای مالزی و سنگاپور محبوبیت دارد و از جمله سالادهای رژیمی است که میتوان آن را در کنار انواع غذا و در هر وعده غذایی سرو کرد.
آب ۳/۱ لیوان
سرکه سفید ۳/۱ لیوان
پودر زنجبیل ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
پیاز کوچک ریز شده ۱ عدد
کلم پیچ خرد شده ۴ لیوان
هویج خلال شده ۲ عدد
خیار خلال شده ۲ عدد
در این قسمت از مقاله مراحل تهیه سالاد آکار به ترتیب بیان شده است:
ابتدا آب و سرکه را در یک ظرف مناسب روی حرارت جوشانده و شکر را به آن اضافه کنید تا کاملا حل شود. زمانیکه که مایع شفاف شد آن را کنار بگذارید.
مواد سالاد شامل پیاز، کلمپیچ، هویج و خیار را برش بزنید و در ظرف مناسب بریزید.
در این مرحله مایع سرکه که از قبل آماده کردهاید را روی مواد سالاد ریخته و مقداری نمک و پودرزنجبیل هم به آن اضافه کنید. سالاد آکار آماده است و میتوانید نوشجان کنید.
در این بخش، روشی دیگر برای تهیه سالاد آکار با استفاده از آناناس و خیار را آموزش دادهایم. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد آکار با آناناس و خیار به شرح زیر است:
آناناس ۴/۱
خیار ۳ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۳ عدد
چیلی قرمز ۲ عدد
سرکه سفید ۲/۱ فنجان
شکر ۴/۱ فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
برای تهیه سالاد آکار با آناناس و خیار به ترتیب مراحل زیر انجام میشود:
ابتدا شکر و سرکه را روی حرارت حل کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود.
آناناس را به قطعات کوچک برش بزنید، خیار، هویج، پیاز و چیلیقرمز را نیز به صورت برش خرده آماده کنید.
در این مرحله آناناس و سایر سبزیجات سالاد را با مخلوط سرکه و شکر ترکیب کنید. قبل از سرو سالاد آکار، در حدود ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
منبع:اکالا