محسن اسلامی امروز، ۲۰ دی ماه در نشست ویژه ستاد انتخابات استان گیلان، هدف از حضور در استانها را بررسی فرایند اجرایی ستادهای انتخابات استانی دانست و اظهار کرد: به دنبال برگزاری خوب و دقیق انتخابات با همکاری اعضای ستادهای انتخابات استانی هستیم.
دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه ۲۰۸ حوزه انتخابیه داریم، تاکید کرد: علاوه بر برنامههای شبکههای استانی، ۲۰۰ حوزه انتخابیه توسط صدا و سیما پوشش داده میشود و برنامه ضبطی هر کاندیدا در مدت زمان ۲۰ دقیقه پخش میشود.
به گزارش ایسنا، محسن اسلامی امروز، ۲۰ دی ماه در نشست ویژه ستاد انتخابات استان گیلان، هدف از حضور در استانها را بررسی فرایند اجرایی ستادهای انتخابات استانی دانست و اظهار کرد: به دنبال برگزاری خوب و دقیق انتخابات با همکاری اعضای ستادهای انتخابات استانی هستیم.
وی با اشاره به فرصت ۵۰ روزه تا روز انتخابات در ۱۱ اسفندماه، تاکید کرد: با توجه به منویات رهبر انقلاب راهبردهای چهارگانه سلامت و امنیت و رقابت و مشارکت را دنبال میکنیم و لذا تاکید وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات آماده سازی استانها برای برگزاری انتخابات است.
دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه از سال گذشته فرایندهای اجرایی انتخابات را برنامه ریزی و دنبال کردیم، گفت: ستاد انتخابات گیلان تجربه خوبی دارد و لذا امیدواریم که با کمک ستادهای انتخابات استانی شاهد برگزاری انتخاب پرشکوه باشیم.
اسلامی با تاکید بر لزوم فراهم کردن زیرساخت ها، اضافه کرد: قانون انتخابات تغییر کرده و رای دهندگان میتوانند علاوه بر شناسنامه و کارت ملی، با گواهینامه و پاسپورت و کارت پایان خدمت نیز در انتخابات شرکت کنند و لذا مجریان انتخابات باید توجه ویژهای به زیرساختها به ویژه در بخش آنتن دهی شعب داشته باشند.
وی خواستار برقراری «Dial-Up» در شعب اخذ رای با همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان اوقاف جهت برگزاری انتخابات در مدارس و مساجد شد و بیان کرد: خلاءهای حوزه ارتباطات باید هرچه سریعتر رفع شود.
دبیر ستاد انتخابات کشور، کلیه دستگاهها را مکلف به همکاری با ستاد جهت در اختیار قرار دادن امکانات خود دانست و متذکر شد: امکانات دستگاهها باید در خدمت کاندیداها باشد؛ در گذشته افراد فاقد تمکن مالی، نمیتوانستند از فضای تبلیغاتی بهره برداری کنند، اما با رویکرد جدید قانون، کاندیداها میتوانند به صورت رایگان از ظرفیت دستگاهها برای ارائه برنامههای خود استفاده کنند و مردم با چهرههای جدید آشنا شوند.
وی با بیان اینکه ۲۰۸ حوزه انتخابیه داریم، تاکید کرد: علاوه بر برنامههای شبکههای استانی، ۲۰۰ حوزه انتخابیه توسط صدا و سیما پوشش داده میشود و برنامه ضبطی هر کاندیدا در مدت زمان ۲۰ دقیقه پخش میشود.
اسلامی از برنامه ریزی برای استفاده تبلیغاتی کاندیداها از صدا و سیما و ظرفیت شهرداریها خبر داد و گفت: اولویت وزارت کشور برگزاری انتخابات است و در استانها نیز این مهم دنبال میشود.
دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه کلیه کاندیداها باید هزینههای انجام شده و کمکهای دریافت کرده را در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند، ادامه داد: به دنبال شفافیت و کاهش تخلفات تبلیغاتی؛ همچنین کاهش هزینههای تبلیغات هستیم.
وی با تاکید بر لزوم افزایش مشارکت در انتخابات از طریق فرهنگ سازی، اضافه کرد: با توجه به افزایش مشارکت حوزههای انتخابیه، فرمانداران نمونه را معرفی خواهیم کرد.