شمسالدین فرزادیپور به وزارت راه و شهرسازی گفت: علاوه بر انجام مذاکرات و برگزاری جلسات با سازمانها و مراجع ذیربط در خصوص انجام سفرهای حج، با کشور عربستان نیز هماهنگیهای لازم انجام شدهاست.
عملیات اعزام زائران ایرانی به حج عمره، از فردا ۱۳ دی همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا (س) آغاز میشود و تا ۲۸ اسفند ماه ادامه مییابد که در این بین فرودگاههای مشهد، شیراز، اصفهان، تبریز، ساری، یزد، بندرعباس، اهواز، کرمان و زاهدان و فرودگاه بینالمللی امامخمینی (ره) بعد از ۹ سال وقفه، امسال در خدمت مسافران سرزمین وحی خواهند بود. همچنین ۶۲ هزار زائر در عملیات حج عمره امسال به سرزمین وحی با اعزام چهار پرواز روزانه با ظرفیت ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ نفر مشرف میشوند.
به گزارش ایسنا، رضا نخجوانی - مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی- از اعزام زائران ایرانی حج عمره از طریق ۱۰ فرودگاه کشور به خانه خدا خبر داد و گفت: تمام فرودگاههای عامل در عملیات حج عمره همچون عملیات حج تمتع و اربعین در حالت آماده باش هستند و تکریم مسافران سرزمین وحی را سرلوحه کار قرار دادهایم.
او همچنین تایید کرد: باتوجه به شرایط نامساعد جوی در فصل زمستان و احتمال تاخیر و لغو برخی پروازها، باید اطلاعرسانی هوشمندانه از سوی بخشهای مرتبط از جمله شرکتهای هواپیمایی داشته باشیم تا شاهد ازدحام جمعیت در سالنهای فرودگاهی نباشیم.
همچنین شمسالدین فرزادیپور - مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران- با اشاره به برنامههای هما برای عملیات پروازهای حج عمره امسال، به وزارت راه و شهرسازی گفت: حدود هفت ایستگاه پروازی به «هما» واگذار شدهاست. علاوه بر انجام مذاکرات و برگزاری جلسات با سازمانها و مراجع ذیربط در خصوص انجام سفرهای حج، با کشور عربستان نیز هماهنگیهای لازم انجام شدهاست.
وی تعداد ناوگان مورد نیاز برای ارائه خدمات به زائران را منوط به اعلامنظر سازمان حج و زیارت دانست و گفت: این سازمان در مذاکرات با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما»، درخواست انجام روزانه دو پرواز را داشته است، اما امکان تغییر و افزایش تعداد پروازهای ویژه سفرهای حج نیز وجود دارد.
فرزادیپور با بیان اینکه حداکثر وزن مجاز بار مسافر ۳۰ کیلوگرم تعریف شدهاست، از زائران پروازهای حج درخواست کرد با رعایت قوانین، مجموعه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» را در انجام پروازهای ویژه حج عمره امسال همراهی کنند.