bato-adv

هوآوی گل کاشت

هوآوی گل کاشت
درآمد شرکت فناوری هواوی در سال ۲۰۲۳ که سال پردستاورد این غول فناوری چینی در به چالش کشیدن تحریم‌های آمریکا بود، به میزان ۹ درصد افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۹ دی ۱۴۰۲

درآمد شرکت فناوری هواوی در سال ۲۰۲۳ که سال پردستاورد این غول فناوری چینی در به چالش کشیدن تحریم‌های آمریکا بود، به میزان ۹ درصد افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، فروش هواوی در سال ۲۰۲۳، با ۹ درصد افزایش، به بیش از ۷۰۰ میلیارد یوان (۹۸.۷ میلیارد دلار) رسید که سریع‌ترین روند رشد در سال‌های اخیر بوده و به لطف بهبود فروش تلفن‌های هوشمند و فروش قوی تجهیزات نسل پنجم حاصل شده است.

طبق محاسبات بلومبرگ از آمار سالانه هواوی، درآمد این شرکت بر مبنای سه ماهه، با ۲۷ درصد افزایش، به حداقل ۲۴۳.۴ میلیارد یوان رسید که رشد پرشتاب در مقایسه با افزایش اندک درآمد در سه ماهه سوم را نشان می‌دهد.

هواوی در اواخر اوت، مدل رده بالای «میت ۶۰ پرو» خود را به صورت غیرمنتظره معرفی کرد که به گفته بسیاری از تحلیلگران، از یک تراشه ساخت چین استفاده می‌کند و در مواجهه با سال‌ها تحریم‌های فناوری آمریکا علیه این شرکت، پیشرفت را نشان می‌دهد. این گوشی که در ساخت آن از یک پردازنده تولید چین استفاده شده است، توجه بین‌المللی را برانگیخت و واشنگتن را نسبت به پیشرفت هواوی در توسعه قابلیت‌های تراشه سازی بومی با وجود محدودیت‌های تجاری آمریکا، نگران کرد.

هواوی که پس از محدودیت‌های وضع شده توسط آمریکا در سال ۲۰۱۹، از جمع بزرگترین سازندگان تلفن هوشمند حذف شد، بازگشت قدرتمندانه‌ای داشته است. این شرکت به عنوان نمادی از عزم چین برای خنثی کردن محدودیت‌های رقیب ژئوپلیتیکی خود ظاهر شده است. اما خود هواوی نسبت به خطراتی که واشنگتن و اقتصاد بی ثبات جهانی در سال ۲۰۲۴ ایجاد خواهند کرد، هشدار داده است.

هواوی از زمان قرار گرفتن در لیست سیاه آمریکا در سال ۲۰۱۹، از حمایت قوی در داخل چین برخوردار بوده است. اپراتور‌های مخابراتی دولتی، قرارداد‌های سودآوری را در زمینه شبکه نسل پنجم و رایانش ابری به هواوی دادند و سایر موسسات، کسب و کار‌های غیرسودآور را از این شرکت خریداری کردند.

گوشی «میت ۶۰ پرو» که مجهز به تراشه هفت نانومتری Kirin است، از زمان ورود به بازار در اوت، سهم بازار آیفون ۱۵ اپل را تصرف کرده است و هواوی به یک بازیگر بزرگ در بخش نیمه رسانا‌ها تبدیل شده که دولت بایدن در تلاش برای محدود کردن آن است.

طبق گزارش انجمن صنایع نیمه رسانا، هواوی که همواره تامین کننده بزرگ تجهیزات شبکه و تلفن‌های هوشمند بوده است، در حال ایجاد شبکه‌ای از کارخانه‌های تولید تراشه است و حدود ۳۰ میلیارد دلار بودجه از دولت و شهر شنژن دریافت کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، با ورود به سال ۲۰۲۴، هواوی ممکن است ناچار شود علاوه کمپین ادامه دار آمریکا برای مهار چین، با فشار برای حفظ پیشرفت‌های تکنولوژیکی خود، مقابله کند. این شرکت برای اطمینان از پیشروی فناوری خود، قصد دارد سرمایه گذاری در فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی را گسترش دهد.

برچسب ها: هواوی دلار
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین