الان که فصل کدوست، بهتر است این سوپ پرخاصیت و مقوی را امتحان کنید!
امروز براتون آموزش سوپ خوش رنگ کدو سبز رو آماده کردیم. این سوپ خیلی راحت و ساده و در مدت زمان کمی آماده میشود.
به گزارش مجله اکالا، الان که فصل کدوست، بهتر است این سوپ پرخاصیت و مقوی را امتحان کنید!
مرحله اول: خرد کردن مواد
در ابتدا برای تهیه سوپ، کدوها را به خوبی بشویید و با پوست به قطعات کوچکتر خرد کنید. پیاز و سیر را هم کمی خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سیر
در قابلمه مناسبی مقداری روغن زیتون بریزید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. کمی که نرم شد سیر را اضافه کنید.
مرحله سوم: تفت دادن کدوها
سپس کدو سبز خرد شده را به سیر و پیاز اضافه کنید. اجازه دهید کدوها کمی تفت بخورد و حرارت ببیند. نمک و فلفل را نیز به کدوها اضافه کنید.
مرحله چهارم: پختن و پوره کردن کدوها
سپس آب مرغ یا آب معمولی را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و ده تا پانزده دقیقه زمان دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.
سپس باید کدوها را با بلندر یا گوش کوب برقی پوره کنید. کدوها را داخل مخلوط کن بریزید.
مرحله پنجم: افزودن ریحان
بعد از آن، برگهای ریحان را به کدو سبز پخته شده اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا برگهای ریحان با کدو به خوبی مخلوط و پوره شوند.
مرحله ششم: افزودن آب لیمو و خامه
در مرحله بعدی آب لیمو ترش را به پوره اضافه کنید. سپس خامه را نیز در مخلوط کن بریزید. مجدد چند پالس بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله آخر: افزودن شیر و حرارت دیدن مایه
بعد از پوره کردن کدو و و برگهای ریحان، در قابلمه مناسبی حدود پنجاه گرم کره بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.
سپس مخلوط پوره کدو و ریحان را به کره اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت نصف پیمانه شیر در سوپ بریزید و چند دقیقه اجازه دهید تا کاملا داغ شود و مواد با هم مخلوط شوند.
سوپ شما آماده است! نمک و فلفل قرمز و سایر چاشنیهای مورد نظرتون رو میتونید دراین مرحله اضافه کنید. بهتر است کمی آویشن هم به سوپ اضافه کنید.
سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید. با کمی روغن زیتون، خامه، برگهای جعفری یا ریحان خرد شده تزیین کنید. میتونید روی این سوپ کمی تخمه کدو هم بریزید.
معمولا در این نوع سوپها از پنیر پارمزان هم استفاده میشود. در صورت دلخواه میتوانید اضافه کنید.
در تهیه این سوپ میتوانید از یک عدد سیب زمینی و همچنین هویج هم استفاده کنید که طعم سوپ را بهتر و خوشمزهتر میکند. به علاوه، سیب زمینی لعاب بیشتری هم به سوپ میدهد.
میتوانید سیب زمینی را کمی خرد کنید و همراه با کدو در قابلمه بریزید تا نرم شود و بعد میکس کنید.
سوپ کدو با روشهای مختلفی تهیه میشود. میتونید ریحان را حذف کنید. از تره فرنگی هم میتوانید در تهیه سوپ استفاده کنید.
از بلغور جو یا جوی پرک هم میتوان در این سوپ استفاده کرد.
این سوپ به خاطر وجود کدو و ریحان بسیار مفید است. کدو سبز از سبزیجات فصل تابستان است که دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. حاوی ویتامینها و مواد مغذی زیادی است. در پایین آوردن چربی خون و لاغری بسیار مفید است.
کدو سبز دارای فیبر بالا و کربوهیدرات کمی است؛ به همین خاطر نشاسته کمی دارد، شما را سیر نگه میدارد و برای افراد دیابتی بسیار مفید است. به پایین آوردن کلسترول بد خون کمک میکند. سرشار از پتاسیم است که برای مبارزه با فشار خون مفید است. کدو سبز برای سلامت پوست، تقویت استخوانها و دندان نیز مفید است.
در مورد خواص ریحان هم باید گفت که ریحان اشتهاآور است. درد را از بدن دور میکند. آرامشدهنده اعصاب است و برای سردردهای عصبی بسیار مفید است. به ویژه سر دردهای میگرنی را برطرف میکند. ریحان نشاطآور است منبع خوبی از آهن است و ضد دلپیچه است.
در مصرف ریحان زیاده روی نکنید. مصرف زیاد ریحان برای زنان باردار مناسب نیست. اما جالب است بدانید مصرف کدو سبز برای خانمهای باردار مفید است؛ پس اگر خواستید این سوپ را تهیه کنید میتوانید ریحان را حذف کنید و از سیب زمینی، هویج، و سبزیجات دیگر استفاده کنید.
آیا میتوان در تهیه این سوپ، به جای ریحان از سبزی دیگری استفاده کرد؟
بله، میتوانید از تره فرنگی و یا جعفری استفاده کنید.
در تهیه سوپ کدو سبز، میتوان از آب گوشت هم استفاده کرد؟
ترجیحا از آب مرغ استفاده کنید یا از چاشنی مرغ حلشده در آب جوش.
برای معطر شدن سوپ از چه ادویهای استفاده کنیم؟
هنگام سرو میتوانید از آوشین استفاده کنید.