صدردادرس: کاهش قیمت تمام شده یکی از راهکارهای افزایش بهره وری تولید است، از این رو در کوتاه مدت راهی جز توزیع گوشت داخلی در سبدکالابرگ به منظور ترغیب و افزایش توان اقتصادی خانوار نداریم.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: کاهش قیمت تمام شده دام و گوشت با افزایش بهره وری محقق میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، افشین صدردادرس گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتومان است که براین اساس قیمت منطقی هرکیلو گوشت ۴۲۰ تا ۴۵۰ هزارتومان است.
به گفته او، بنابر آمار در ۶ ماهه امسال ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت وارد شده است.
صدردادرس ادامه داد: کاهش قیمت تمام شده یکی از راهکارهای افزایش بهره وری تولید است، از این رو در کوتاه مدت راهی جز توزیع گوشت داخلی در سبدکالابرگ به منظور ترغیب و افزایش توان اقتصادی خانوار نداریم.
مدیرعامل اتحادیه سبک با بیان اینکه واردات گوشت، تولید داخل را تحت شعاع قرار میدهد، افزود: با توجه به آنکه واردات گوشت در ۹ ماه اخیر در کف بازار اثری نداشته است، از این رو در صورت استمرار این روند تولید در معرض آسیب قرار گیرد.
او گفت: طی روزهای اخیر قیمت جو به عنوان یکی از اقلام اصلی نهاده دامی مورد نیاز دامداران افزایش یافته است.