خانوادههای اسرای صهیونیستی که در اختیار حماس قرار دارند، امروز (دوشنبه) در ساختمان کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) حاضر شده و خواستار خودداری این پارلمان از تصویب لایحه اعدام فلسطینیهایی شدند که صهیونیستها از میان اعضای حماس به گروگان گرفتهاند.
خانواده اسرای صهیونیست که در اختیار حماس قرار دارند با حضور در پارلمان رژیم اشغالگر خواستار ممانعت از صدور حکم اعدام برای فلسطینیان عضو حماس شدند؛ چراکه به اعتقاد آنها این امر میتواند جان اسرای صهیونیست را در غزه به خطر بیندازد.
به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «هاآرتص» گزارش داد خانوادههای اسرای صهیونیستی که در اختیار حماس قرار دارند، امروز (دوشنبه) در ساختمان کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) حاضر شده و خواستار خودداری این پارلمان از تصویب لایحه اعدام فلسطینیهایی شدند که صهیونیستها از میان اعضای حماس به گروگان گرفتهاند.
یکی از اقوام این اسرا از مقامات صهیونیست خواست تا واقعبین بوده و به یاد داشته باشند که «آزادی اسرا تنها از طریق مذاکره ممکن خواهد بود». او به نمایندگان کنست گفت: ما که «رَمبو» نیستیم! ارتش اسرائیل نمیتواند اسرا را از تونلهای حماس خارج کند. بخشی از فرایند آزادسازی آنها از مسیر مذاکره میگذرد و در این مذاکرات، مسئله آتشبس مطرح است.
این افراد مطرح کردند که در صورت تصویب لایحه اعدام اعضایی از حماس که رژیم صهیونیستی به گروگان گرفته، جان اسرای صهیونیستی که در اختیار نیروهای حماس در غزه قرار دارند، به خطر خواهد افتاد.
یکی دیگر از این افراد خطاب به کمیته امنیت داخلی کنست گفت: لطفاً با ما در سمت زندگی بایستید، نه سمت مرگ. التماس میکنم که این طرح را از دستور کار خارج کنید.
حدود ۲۴۰ صهیونیست در حال حاضر در کنترل نیروهای حماس در غزه قرار دارند. دولت قطر پیشتر اعلام کرد که حماس پذیرفته در ازای برقراری آتشبس پنجروزه، تعدادی از این اسرا را آزاد کند؛ اما به گفته مقامات آمریکایی و صهیونیستها، هنوز توافقی در این زمینه نهایی نشده است.
جنبش حماس در ۱۵ مهر حمله گستردهای را به مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تلآویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتلعام مردم بیگناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری میکند.
جنگ غزه امروز (دوشنبه) در حالی وارد چهل و پنجمین روز خود شد که رژیم صهیونیستی به حملات هوایی و توپخانهای خود به نوار غزه ادامه داده و از هدف قرار دادن بیمارستانها دست برنداشت. از سوی دیگر، مقاومت فلسطین نیز به دفع حملات نیروهای اشغالگر در چندین منطقه در غزه ادامه میدهد.
بر اساس تازهترین آمارها، حملات ۴۵ روزه رژیم صهیونیستی موجب شهادت بیش از ۱۳ هزار تن از جمله بیش از ۵۵۰۰ کودک و ۳۵۰۰ زن و همچنین مجروحیت بیش از ۳۰ هزار نفر شده که ۷۵ درصد آنان کودک و زن هستند.