نارگیل روی درختان نخل با نام علمی Cocos Nucifera رشد میکند؛ و احتمالاً از هند و آسیای جنوب شرقی منشا گرفته اند. امروزه، نارگیل در آب و هوای گرم در سراسر جهان، مانند کارائیب و بخشهایی از آفریقا و آمریکای جنوبی نیز رشد میکند.
نارگیل فواید متعددی برای بدن دارد از جمله آنها میتوان به سلامت قلب، حفظ تراکم استخوان ها، کاهش وزن و مبارزه با بیماریها اشاره کرد.
به گزارش سلامت نیوز، نارگیل ممکن است به عنوان آجیل، میوه یا دانه طبقه بندی شود. با این حال در دنیای آشپزی، نارگیل به طور کلی به عنوان میوه در نظر گرفته میشود. آنها به خاطر افزودن طعم شیرین و آجیلی به غذاها معروف هستند.
نارگیل روی درختان نخل با نام علمی Cocos Nucifera رشد میکند؛ و احتمالاً از هند و آسیای جنوب شرقی منشا گرفته اند. امروزه، نارگیل در آب و هوای گرم در سراسر جهان، مانند کارائیب و بخشهایی از آفریقا و آمریکای جنوبی نیز رشد میکند.
گوشت نارگیل نوعی گوشت سفید خوراکی است که داخل نارگیل را پوشانده است که به آن "هسته" نیز میگویند. از گوشت نارگیل میتوان برای تهیه روغن نارگیل، کرم نارگیل، شیر نارگیل و نارگیل خشک استفاده کرد. البته میتوانید آن را تازه هم بخورید.
تحقیقات نشان میدهد که گوشت نارگیل چربیهای مغذی و سایر فواید بالقوه سلامتی را فراهم میکند.
نارگیل به طور کلی به عنوان منبع چربی سالم در نظر گرفته میشود. گوشت نارگیل حاوی پروتئین و فیبر و همچنین برخی از مواد معدنی ضروری است مانند:
آهن
منگنز
فلز مس
منیزیم
دو قاشق غذاخوری نارگیل تازه و خرد شده حاوی مواد مغذی زیر است:
۳۵ کالری
کمتر از ۱ گرم پروتئین
۳ گرم چربی
۲ گرم کربوهیدرات
۱ گرم فیبر
۱ گرم قند
در طول تاریخ مردم از نارگیل به عنوان بخشی از طب سنتی استفاده میکردند. گوشت نارگیل فواید زیر را برای بدن دارد:
با برخی از سموم مقابله کنید.
در برابر بیماریها از شما محافظت کنید.
هرگونه التهاب را در بدن کاهش میدهد.
باکتریهای بدن را از بین میبرد.
محققان برخی از مزایای سلامتی نارگیل، اما نه همه آنها را مورد مطالعه قرار داده اند. آن میتواند:
گوشت نارگیل حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (MCFAs) است، نوعی چربی اشباع شده که هضم آن برای بدن انسان بسیار راحتتر از چربیهای حیوانی است. این چربیها که تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) نیز نامیده میشوند، نشان داده شده است که استقامت بدنی ورزشکاران را تقویت میکنند.
MCFAهای موجود در گوشت نارگیل حاوی خواص ضد میکروبی هستند. این موارد میتوانند در پیشگیری از عفونتهای مربوط به کانالهای ریشه و سایر مشکلات دندان مفید باشند. اگرچه خوردن گوشت نارگیل جایگزینی برای بهداشت مناسب دندان نیست، اما میتواند به از بین بردن برخی از باکتریهای ناخواسته موجود در دهان کمک کند و از لثهها و دندانهای شما در برابر عفونت یا پوسیدگی محافظت کند.
خوردن منظم گوشت نارگیل ممکن است به کاهش وزن کمک کند. MCFA که به طور گسترده در گوشت نارگیل یافت میشود با چربی سوزی سریع بدن مرتبط هستند بنابراین اگر کاهش وزن مناسبی را در نظر دارید نارگیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.