بسیاری از افراد معتقدند چهرههای سفید ایجاد شده توسط هوش مصنوعی بیشتر از چهرههای افراد واقعی انسانی هستند.
یک مطالعه جدید نشان داده است که هوش مصنوعی میتواند چهرههای قفقازی را بهتر از چهرههای واقعی انسان، ترسیم کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس یک مطالعه جدید که در مجله Psychological Science و توسط کارشناسان دانشگاه ملی استرالیا منتشر شده است، بسیاری از افراد معتقدند چهرههای سفید ایجاد شده توسط هوش مصنوعی بیشتر از چهرههای افراد واقعی انسانی هستند.
با این حال، این مطالعه نشان داد که این موضوع در مورد چهرههای به دست آمده از افراد رنگین پوست صدق نمیکند.
به گفته دکتر امی داول، نویسنده این مطالعه، علت تفاوت مشاهده شده بین چهرههای قفقازی تولید شده و رنگین پوستان به این خاطر است که الگوریتمهای هوش مصنوعی به طور نامتناسبی بر روی چهرههای سفید آموزش داده میشوند.
داول گفت: اگر چهرههای سفید هوش مصنوعی بهطور مداوم واقعیتر تلقی شوند، این فناوری میتواند با تقویت تعصبات نژادی آنلاین، تأثیرات عمیقی بر افراد رنگینپوست داشته باشد.
او افزود: این مشکل در حال حاضر در فناوریهای هوش مصنوعی فعلی که برای ایجاد سلفیهایی با ظاهر حرفهای استفاده میشوند، مشهود است.
این محقق ادامه داد: زمانی که هوش مصنوعی برای رنگین پوستان استفاده میشود، رنگ پوست و چشم آنها را به رنگ سفید پوستان تغییر میدهد.
محققان دریافتند که وقتی صحبت از "هوش مصنوعی بیش از حد واقعی" میشود، اکثر مردم متوجه نمیشوند که فریب خورده اند.
داول افزود: ما نمیتوانیم برای مدت طولانی به این سیگنالهای فیزیکی تکیه کنیم. فناوری هوش مصنوعی آن قدر سریع در حال پیشرفت است که احتمالاً تفاوتهای بین هوش مصنوعی و چهره انسان به زودی از بین خواهند رفت.
او گفت که این موضوع میتواند پیامدهای عمیقی برای اطلاعات نادرست آنلاین و سرقت هویت داشته باشد.