bato-adv

۷ کاری که شما را در چشم دیگران فردی بااعتماد به نفس جلوه می‌دهد!

۷ کاری که شما را در چشم دیگران فردی بااعتماد به نفس جلوه می‌دهد!

روانشناسان می‌گویند احتمال برخورداری از موفقیت شغلی در افرادی که به نظر دیگران دوست داشتنی هستند، بیشتر است و این امر تصادفی نیست. خونگرمی همراه با اعتماد به نفس، ما را جذاب‌تر می‌کند، امری که سبب جذب شدن دیگران به ما می‌شود.

تحقیقات نشان داده اگر به دیگران نشان دهید که واقعاً و خالصانه به آن‌ها اهمیت می‌دهید، از مزایایی، چه از نظر اجتماعی و چه از نظر شغلی برخوردار خواهید شد؛ نه تنها دوستان زیادی پیدا خواهید کرد، بلکه این کار می‌تواند به رشد شغلی شما هم کمک کند.

روانشناسان می‌گویند احتمال برخورداری از موفقیت شغلی در افرادی که به نظر دیگران دوست داشتنی هستند، بیشتر است و این امر تصادفی نیست. خونگرمی همراه با اعتماد به نفس، ما را جذاب‌تر می‌کند، امری که سبب جذب شدن دیگران به ما می‌شود.

در ادامه از کار‌هایی خواهیم گفت شما را در نگاه دیگران، دوست داشتنی و بااعتماد به نفس می‌کند.

۱- در مصاحبه کاری اگر پرسیدند چای میل دارید یا قهوه، بگویید آب

پیش از شروع مصاحبه‌ی کاری، ممکن است بپرسند که چای میل دارید یا قهوه. حتی اگر واقعاً دل تان یک نوشیدنی گرم می‌خواست هم به خاطر داشته باشید که شما به یک مصاحبه‌ی کاری رفته اید، نه کافه. اگر چای یا قهوه بخواهید، برای آماده سازی آن باید زمان صرف شود. به جایش یک لیوان آب بخواهید. با این کار نه تنها گلویی تازه می‌کنید، بلکه کسی را هم به زحمت نمی‌اندازید، امری که تصویر خوبی از شما خواهد ساخت.

۲- وقتی دیگران با شما صحبت می‌کنند سر تکان دهید

سر تکان دادن هنگام صحبت کردن دیگران، عادت خوبی است، چون نشان می‌دهد که شما به آن مکالمه توجه دارید. وقتی سرتان را به موافقت تکان می‌دهید، شخص مقابل تان متوجه می‌شود که دارید به صحبت هایش توجه می‌کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید که نباید در انجامش زیاده روی کنید. افراط در تکان دادن سر، شما را فردی با ناامنی روانی نشان می‌دهد که سعی دارد با همه چیز موافقت کند.

۳- از دیگران نظر بخواهید

بیشتر ما برای پرسیدن نظر دیگران یا راهنمایی خواستن از آن‌ها دودل هستیم، چون می‌ترسیم که مزاحم شان شویم. چیزی که فراموش می‌کنیم این است که آدم‌ها اینکه قدر دانسته شوند را دوست دارند. وقتی از کسی راهنمایی می‌خواهید، به او نشان می‌دهید که برای نظرش ارزش قائل هستید. از آنجایی که آدم‌ها معمولاً جذب کسانی می‌شوند که برایشان تحسین برانگیز و محترم اند، احتمالاً آن‌ها هم همین حس را به شما دارند.

۴- به نقص هایتان اذعان کنید

هیچ کسی کامل نیست؛ بنابراین وانمود کردن به بی عیب و نقص بودن امری بی معنی است. نادیده گرفتن نقص‌های خود ویژگی افرادی است که با ناامنی روانی دست و پنجه نر می‌کنند؛ بنابراین اگر نمی‌خواهید فردی نامطمئن از خود به نظر برسید، از اشتباه کردن نترسید.

کسانی که عیب‌های خود را برملا می‌کنند، به چشم دیگران صادق ترند، امری که نشانه‌ی اعتماد به نفس بالا هم هست. به علاوه، این کار شما را در نگاه دیگران دوست داشتنی‌تر و جذاب‌تر می‌کند، چون به جای اینکه شما را یک تهدید ببینند، با شما احساس نزدیکی می‌کنند.

۵- ادای عقل کل‌ها را درنیاورید

صحبت کردن با دیگران طوری که انگار همه چیز را می‌دانید می‌توانید بسیار آزاردهنده باشد. احتمالاً تصور می‌کنید اگر مثل یک عقل کل رفتار کنید، دیگران مسحور دانش تان می‌شوند، اما در واقع با این کار فقط باعث می‌شوید از شما بدشان بیاید. میل به نشان دادن تمام چیز‌هایی که می‌دانید، از این حکایت دارد که شما سعی دارید با خودنمایی، ناامنی‌های روانی تان را پنهان کنید.

از آن مهم‌تر اینکه، آن‌هایی که جواب همه چیز را می‌دانند معمولاً افرادی خطرناک تلقی می‌شوند که سعی می‌کنند دیگران را به بازی بگیرند، امری که به طور حتم جذابیتی برای دیگران ندارد.

۶- وقتی دیگران می‌گویند که از چیزی خوش شان می‌آید، به خاطر بسپارید تا بعداً به آن‌ها هدیه اش دهید

خرید هدیه می‌تواند برای بسیاری از ما تجربه‌ای اضطراب آور باشد، چون اغلب نمی‌دانیم که چه هدیه‌ی مناسبی می‌توانیم تهیه کنیم. با این حال، توجه کردن به سرگرمی‌ها و آرزو‌های دیگران این امر را ساده‌تر می‌کند؛ بنابراین برای آنکه بتوانید هدیه‌های خوبی برای دیگران بخرید، وقتی در کنارشان هستید به آن‌ها توجه کنید. وقتی کسی که برایتان ارزشمند است به چیزی که دوست یا نیاز دارد، اشاره می‌کند، آن را به خاطر بسپارید تا زمانی که خواستید برایش هدیه‌ای بخرید، بدانید باید دقیقاً دنبال چه چیزی باشید.

۷- اگر شریک عاطفی تان به تلفن هراسی گرفتار است، زمان‌های مشخصی را برای تماس با یکدیگر تعیین کنید

تلفن هراسی در میان افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی، رایج است. برای این افراد، تماس گرفتن یا دریافت تماس می‌تواند باعث ناراحتی و فشار شود. به همین دلیل، آن‌ها دست به هر کاری می‌زنند تا از پاسخ به تماس تلفنی خودداری کنند یا تماس گرفتن را عقب بیاندازند.

اگر متوجه شدید که شریک عاطفی تان چنین رفتاری دارد، تصور نکنید که به شما بی اهمیت است. به جایش، باهم زمان‌های بخصوصی را برای تماس با یکدیگر مشخص کنید. این کار اضطراب این تجربه را برای او کمتر می‌کند.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین