November 25 2024 - دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
رپ مرغ ترد سرخشده همراه با سالاد کلم و سس تند بوفالو و سس سالاد رنچ که در نان تورتیلای بزرگ به همراه پنیر پروولون پیچیده میشود. دستور پخت این غذای بسیار ساده است و به سرعت آماده میشود، طرز تهیه رپ مرغ سرخ شده با سس بوفالو را در ویدیو فرامیگیرید.
۱:چند تکه فیله مرغ
۲: سالاد کلم
۳: سس سالاد فرانسوی
۴: سس ردهات بوفالو
۵: آرد همه کاره
۶: نمک و فلفل به میزان لازم
۷: آبدوغ یا خامه قنادی
۸: نان تورتیلای بزرگ
۹: پنیر پروولون ۳ تکه برای هر رپ
منبع:تابناک