bato-adv

ارتباط نگران کننده میزان خواب و ابتلا به دیابت

ارتباط نگران کننده میزان خواب و ابتلا به دیابت

ساعت خواب یکی از فاکتور‌های مهم و تاثیر گذار بر دیابت است بنابراین برای جلوگیری از ابتلا و کاهش دیابت باید از ساعت خواب مناسب آگاه شوید.

فرقی ندارد که شما تا چه زمانی از شب بیدار هستید و یا در طول روز چه قدر استرس دارید. در هر صورت ممکن است شب‌ها مجبور باشید که کم‌تر استراحت کنید و صبح روز بعد احساس خستگی داشته باشید.

مطالعات جدید نشان می‌دهد که خوابیدن به اندازه یک مقدار مشخص هنگام شب، ممکن است خطر دیابت را در افراد بالا یا پایین ببرد، اما به نظر شما چه میزان از خواب و چه نوع خوابیدن، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد؟ با ما در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک همراه شوید تا به پاسخ این سؤال برسید.

افزایش خطر ابتلا به دیابت با خواب ضعیف شبانه

بسیاری از ما به خاطر مشغله زیادی که داریم، شب‌ها کم‌تر از ۵ ساعت می‌خوابیم. انجام این کار به طور مداوم باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت می‌شود. مطالعات سال ۲۰۲۱ نشان می‌دهند افرادی که به طور منظم شب‌ها ۷ الی ۸ ساعت می‌خوابند، سالم‌تر هستند و کسانی که کم‌تر از ۵ ساعت در شب می‌خوابند، ۵۸% خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت دارند. مشکلات و به هم ریختگی خواب عامل نوسانات سطح گرلین است که گرسنگی و افزایش وزن را بالا می‌برد و همچنین خطر ابتلا به دیابت و سندروم متابولیک را افزایش خواهد داد.

تاثیر خواب ناکافی روی ذهن

خواب ناکافی روی ذهن اثر گذار است و ممکن است سلامت ذهن تان را در طول زمان دستخوش تغییر کند. محققان به این نتیجه رسیده اند که خطر اختلالات ذهنی در افرادی که کم می‌خوابند، ۱۰۶ درصد بیشتر است. اختلالات روحیه در آن‌ها نیز ۴۴ درصد بیشتر از بقیه اتفاق می‌افتد.

تاثیر خواب بیش از حد روی ذهن

خواب بیش از حد زیاد هم روی سلامت ذهن تان اثر گذار است. درست است که خواب ناکافی برای شما مضر و آسیب زا است، اما خواب بیش از حد زیاد هم باعث می‌شود که شما وضعیت خوبی نداشته باشید و بدن تان تنبل شود. اگر بیشتر از ۸ ساعت در شب می‌خوابید، احتمال ابتلا به اختلالات ذهنی، اسکیزوفرنی، توهم یا اختلالات روحیه وجود دارد.

خواب روی سلامت قلب هم اثر گذار است

افرادی که کم‌تر از ۵ ساعت در شب می‌خوابند، احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری قلبی، بیماری فشار خون، بیماری عروقی و بیماری‌های مرتبط دارند و این موضوع توسط تحقیقات روی افراد بین ۳۵ تا ۵۵ سال انجام شده و به اثبات رسانده است که اختلالات خواب و آشفتگی و نامنظمی در خواب باعث ایجاد بیماری‌های قلبی عروقی در افراد خواهد شد؛ بنابراین اول از همه خواب خود را تنظیم کنید.

منبع: نمناک

برچسب ها: خواب دیابت
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین