شله ماش لری غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که نحوه پخت آن، ساده است.
شله ماش لری غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با یک بار امتحان کردنش عاشق این غذا خواهید شد.
به گزارش وقت صبح، شله ماش لری غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که میتوانید آن را با مواد غذایی کمی درست کنید و خوردنش لذت ببرید.
برنج ایرانی ۱ پیمانه
ماش ۲ پیمانه
کنجد آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
دنبه ۱/۲ پیمانه
تره کوهی ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
توت خشک به میزان لازم بنا به ذایقه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
ابتدا ماش را پاک کرده، شسته و به همراه مقداری آب آن را میپزیم.
وقتی ماشها نیم پز شدند برنج را هم به ماش افزوده و اجازه میدهیم تا با هم کاملا پخته و شکفته شوند.
حالا داخل تابه مناسبی دنبههای ریز خرد شده را تفت میدهیم.
به آن نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم. کمی که تفت خورد کنجد را افزوده و بعد این مواد را به ماش و برنج پخته شده اضافه میکنیم.
پیازها را به خلالی برش داده و در روغن تفت میدهیم زمانیکه خوب طلایی شد.
ادویه زده و به همراه تره کوهی به آش میافزاییم و اجازه میدهیم تا مواد خوب با هم بپزد و مواد طعم همدیگر را بگیرند.
در نهایت توت را به شله ماش افزوده و شله ماشکی خوشمزه ما آماده سرو است در کنار ترشیهای مختلف نوش جان کنید.