bato-adv

طرز تهیه شاهی پنیر؛ غذای لذیذ هندی

طرز تهیه شاهی پنیر؛ غذای لذیذ هندی

شاهی پنیر، نوعی خوراک و یا خورشت محسوب می‌شود که می‌توانید آن را با برنج، نان یا برنج چپاتی میل کنید.

شاهی پنیر غذای خوشمزه هندی است که از تکه‌های پنیر در سس غلیظی از گوجه فرنگی، ادویه و خامه تهیه می‌شود. این غذا یکی از غذا‌های محبوب در بین گیاهخواران نیز هست.

به گزارش بیتوته، شاهی پنیر، یک غذای خوشمزه و لذیذ هندی است که از پنیر فتا، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، ادویه جات و خامه تهیه می‌شود. این غذا در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک غذای گیاهی یا وگان نیز شناخته می‌شود.

مواد لازم طرز تهیه شاهی پنیر:

گوجه فرنگی رنده شده ۲ پیمانه

پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد

سیر رنده شده ۴ حبه

پودر تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پنیر فتا، خرد شده ۲۰۰ گرم

آب ۱/۴ پیمانه

خامه ۱/۴ پیمانه

گشنیز خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر آن آزاد شود.

ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی بو بدهند.

گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

آب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش بیاید.

حرارت را کم کنید و سس را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

پنیر فتا را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.

غذا را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید. با گشنیز خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.

نکاتی برای درست کردن شاهی پنیر

- برای تهیه این غذا می‌توانید از گوجه فرنگی‌های تازه یا رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

- اگر از گوجه فرنگی‌های تازه استفاده می‌کنید، آن‌ها را ابتدا پوست بگیرید و خرد کنید.

- می‌توانید به سس شاهی پنیر، علاوه بر گوجه یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید تا طعم و رنگ آن بهتر شود.

- برای تهیه این غذا می‌توانید از پنیر فتا، پنیر چدار یا پنیر موزارلا استفاده کنید.

- اگر دوست دارید غذایتان تندتر باشد، می‌توانید مقدار پودر فلفل قرمز را بیشتر کنید.

- برخی دوست دارند این غذا را کمی ملس میل کنند، می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری شکر به سس آن اضافه کنید.

- می‌توانید به سس کمی زنجبیل رنده شده اضافه کنید.

- می‌توانید برای تزیین شاهی پنیر، از گشنیز خرد شده، سیر داغ یا کنجد استفاده کنید.

نکات تکمیلی

- شاهی پنیر یک غذای گیاهی است و می‌تواند برای افراد گیاهخوار یا وگان مناسب باشد.

- این غذا را می‌توان به عنوان وعده غذایی اصلی یا پیش غذا سرو کرد.

- شاهی پنیر را می‌توان در یخچال به مدت چند روز نگهداری کرد.

سخن پایانی

شاهی پنیر، یکی از غذا‌های هندی است که می‌توانید آن را به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذا نوعی خوراک و یا خورشت محسوب می‌شود که می‌توانید آن را با برنج، نان یا برنج چپاتی میل کنید.

برچسب ها: شاهی پنیر آشپزی
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین