bato-adv

دردسر در آسمان بالای سرمان/ نشتی یک ماژول در ایستگاه بین‌المللی فضا

دردسر در آسمان بالای سرمان/ نشتی یک ماژول در ایستگاه بین‌المللی فضا
ناسا در بیانیه‌ای اعلام کرد که کنترل‌کننده‌های پرواز متوجه شدند که از یکی از دو رادیاتور روی ماژول Nauka در بخش روسیه ایستگاه دانه‌هایی بیرون می‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲

بخش روسی ایستگاه فضایی بین‌المللی با نشت مایع خنک‌کننده از یکی از رادیاتور‌های مستقر در این قسمت، دچار چالش شد. این سومین حادثه مشابه سخت‌افزاری روسیه در این ایستگاه در کمتر از یک سال گذشته است.

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از اسپیس نیوز، ناسا در بیانیه‌ای اعلام کرد که کنترل‌کننده‌های پرواز متوجه شدند که از یکی از دو رادیاتور روی ماژول Nauka در بخش روسیه ایستگاه دانه‌هایی بیرون می‌آید. آن ماژول که به عنوان ماژول آزمایشگاهی چند منظوره (MLM) نیز شناخته می‌شود، در جولای ۲۰۲۱ در ایستگاه نصب شد. پس از مشاهده این اشکال، کنترلر‌های پرواز به خدمه ایستگاه آن اطلاع دادند.

البته مشخص نبود از چه زمان و به چه مقدار مایع خنک کننده از رادیاتور نشت کرده است. آژانس فضایی روسیه، در بیانیه‌ای به آژانس اطلاع داده است که نشت از یک رادیاتور پشتیبان در Nauka بوده است. آن رادیاتور که در اصل روی ماژول Rassvet بود، در سال ۲۰۱۰ به ایستگاه پرتاب شد و اوایل امسال به عنوان بخشی از یک سری پیاده‌روی فضایی برای تجهیز ناوکا به این ماژول منتقل شد.

در بیانیه‌ای که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد، روس کازمس، آژانس فضایی روسیه، گفت که سیستم اصلی کنترل حرارتی در Nauka به درستی کار می‌کند و نه ایستگاه و نه خدمه آن در خطر نیستند. ناسا ارزیابی مشابهی را ارائه کرد و گفت: این نشتی هیچ تاثیری بر خدمه یا عملیات ایستگاه فضایی نخواهد داشت.

با این حال، خدمه ایستگاه، کرکره‌های پنجره‌های بخش ایالات متحده ایستگاه را بستند تا از آلودگی ناشی از نشت مایع خنک‌کننده جلوگیری کنند. این سومین بار در کمتر از یک سال گذشته است که یک ماژول روسی در ایستگاه فضایی بین‌المللی با نشت مایع خنک‌کننده مواجه می‌شود.

در ماه دسامبر، فضاپیمای سایوز MS-۲۲ مایع خنک کننده‌اش را سه ماه پس از رسیدن به ایستگاه از دست داد. این امر باعث شد روس کازمس آن فضاپیما را با یک فضاپیمای سایوز بدون سرنشین به نام سایوز MS-۲۳ جایگزین کند، تصمیمی که باعث شد خدمه‌ای که با سایوز MS-۲۲ به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شده بودند، به مدت شش ماه دیگر در فضا باقی بمانند.

  1. مرگ پرندگان در پی پرتاب‌های اسپیس ایکس!
  2. لوگوی جدید جگوار: نماد خودروسازی بریتانیا را نابود کردید!
  3. چرا پلوتون دیگر یک سیاره نیست؟
  4. دانشمندان فرمولی هوشمندانه برای حیات کشف کرده‌اند!
  5. دستگاه هوشمند جدید اپل زندگی در خانه را به کلی تغییر خواهد داد
  6. کدام گوشی آیفون بهترین گزینه برای خرید در سال ۱۴۰۳ است؟
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین