رییس دانشگاه علمی کاربردی از حذف ۳۸۰۰ کد رشته این دانشگاه از مهر امسال خبر داد و گفت: در سال جاری بیش از ۸۰۰ رشته محل جدید متناسب با بازار کار در این دانشگاه راهاندازی شد.
دکتر حسین بلندی در آیین گرامیداشت سیودومین سال تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اعلام این خبر تاکید کرد: امید میرود با توجه به مسائل روز کشور گامهای بلندی در این دانشگاه برداشته شود. ما شرایط امروز دانشگاه علمی کاربردی را مدیون کسانی هستیم که چند سال قبل دور هم جمع شدند تا چنین شرایطی را ایجاد کنند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه دانشگاه علمی کاربردی نیز افزود: ما نیاز داریم به بخش نخبگان توجه کنیم، ولی باید کسانی هم باشند که بازار کار را بشناسند و به نیازهای آن پاسخ دهند. در دنیا نیز چنین است. تلاش کردیم در برنامه ریزیها به فرمان رهبر انقلاب بپردازیم. مهمترین مسئله رشد اقتصادی و مهار تورم است و باید رشد و توسعه اقتصادی را در تمام برنامه ریزیها مدنظر قرار دهیم.
به گفته رییس دانشگاه علمی کاربردی، بهبود کیفیت زندگی مردم امروز مهم است و این موضوع در گرو اجرای سیاستها در مسیر توسعه اقتصادی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: برای توسعه اقتصادی باید توازنی بین سرمایه گذاری مادی و انسانی صورت بگیرد. نقش آموزش عالی در تامین سرمایه انسانی در هر کشوری بسیار مهم است. رهبر انقلاب فروردین ماه فرمودند باید از همه ظرفیتها و امکانات سخت افزاری، نرم افزاری، زیر ساختها و جوانان پرانگیزه و نخبگان و صاحبان فکر در همه دستگاهها بهره ببریم.
وی تاکید کرد: ظرفیتهای نرم افزاری ما با افراد توانمند محقق میشود و وظیفه دانشگاه جامع علمی کاربردی تامین آموزش نیروی انسانی متخصص ماهر، کارآمد و متناسب با نیازهای بازار کار فعلی و آتی است.
بلندی به فلسفه وجودی دانشگاه علمی کاربردی اشاره و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بر جلب همکاری بنگاههای اقتصادی تاکید دارند. در این رابطه امسال ما در همه شهرستانها آمایش انجام دادیم و به نیازسنجی و نیازآفرینی توجه کردیم.
وی تاکید کرد: فرق ما با دانشگاه فنی حرفهای این است که در محل کار باید آموزش بدهیم. ما در کدرشتههای دانشگاه جامع علمی کاربردی تضمین اشتغال کردیم. باید نظام صلاحیت حرفهای در آموزش عالی مستقر شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: طرح ایدههای تجاری سازی شده هم از برنامههای جدی ماست و نقشه راه هم داریم و در آمایش سرزمینی رشتهها به دنبال ایجاد برندی با تضمین اشتغال هستیم.
به گفته بلندی، ۶ هزار و ۵۱۸ کدرشته بورس تضمین اشتغال ایجاد کردیم و ۱۲۵ برنامه جدید در دانشگاه جامع علمی کاربردی به وجود آوردیم و ۴۵ هزار ظرفیت اشتغال ایجاد کردیم. ما میخواهیم بر نظام اجرایی کشور تاثیر بگذاریم.
بلندی تاکید کرد: برای درسهای معارف باید فقه کاربردی درس دهیم. این دروس معارف فعلی به درد دانشجوها نمیخورد و باید لااقل مکاسب بلد باشند چراکه دانشجوها باید خودباور و خداباور باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: امسال ۳ هزار و ۸۰۰ کدرشته محل را حدف کردیم و ۸۵۰ کدرشته محل جدید تصویب کردیم و تلاش میکنیم ۶ هزار و ۵۱۸ کدرشته محل با تضمین اشتغال را در سال بعد بیافزاییم.