دستکاری بقایای انسان و وقوع مکرر آن در مکانهایی در سرتاسر اروپای شمالی و غربی نشان میدهد که مردهخواری هنگام تدفین یک عمل مرسوم در فرهنگ ماگدالن است.
مطالعه جدید دانشمندان نشان میدهد که ۱۵هزار سال پیش مردهخواری مراسمی رایج در بین اروپاییان بودهاست.
به گزارش فارس، طبق یک مطالعه جدید، آدم خواری در حدود ۱۵هزار سال پیش در اروپا طی مراسم تشییع جنازه معمول بوده و مردم مردهها را نه از سر ناچاری، بلکه به عنوان بخشی از فرهنگ خود میخوردند.
در حالی که محققان قبلا استخوانهای جویدهشده و جمجمههای انسان را پیدا کردهبودند که در غار گوف انگلستان به شکل فنجان تغییر یافتهبودند، مطالعه منتشر شده در مجله Quaternary Science Reviews نشان میدهد که این یک حادثه از سر جبر نبوده است.
تحقیقات آنها بر جوامع ماگدالنی در اواخر عصر پارینه سنگی فوقانی متمرکز بود. این افراد در حدود ۱۱هزار تا ۱۷هزار سال پیش زندگی میکردند.
کارشناسان موزه تاریخ ملی لندن، تحقیقات انجام شده را برای شناسایی ۵۹ مکان ماگدالنی که دارای بقایای انسان هستند، بررسی کردند. بیشتر آنها در فرانسه بودند و سایتهایی نیز در آلمان، اسپانیا، روسیه، بریتانیا، بلژیک، لهستان، جمهوری چک و پرتغال بودند. آنها توانستند رفتارهای انجام شده در مراسم تشییع جنازه را در ۲۵ مکان تفسیر کنند.
۱۵ مورد شواهدی از بقایای انسان با آثار جویدن، استخوانهای جمجمه با آثار بریدهشدن و استخوانهایی که عمداً برای استخراج مواد مغذی مغز استخوان شکسته شده بودند، نشان از وقوع مردهخواری داشتند. همچنین شواهدی وجود داشت که نشان میداد در برخی موارد بقایای انسان با حیوانات مخلوط شده است.
به گفته محققان، دستکاری بقایای انسان و وقوع مکرر آن در مکانهایی در سرتاسر اروپای شمالی و غربی نشان میدهد که مردهخواری هنگام تدفین یک عمل مرسوم در فرهنگ ماگدالن است.
این مطالعه نشان میدهد که مردهخواری روشی بود که جوامع ماگدالنی برای دفع متوفیان خود از آن استفاده میکردند. این افراد به جای دفن مردگان خود، آنها را میخوردند.