November 25 2024 - دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
فرارو- برزیل یکی از گرانترین قهوههای جهان را از دانههای استخراج شده از فضلهی جاکو، گونهای از قرقاول که در جنگلهای استوایی زندگی میکند، تولید میکند.
به گزارش فرارو، آنیل کاستا (۲۳ ساله)، در حالی که فضلههای گرانبها را بین تنه یکی از درختان جمع آوری میکند، میگوید جاکو، که عاشق دانههای قهوه است، بهترین و رسیدهترین دانهها را از آنها انتخاب میکند.
در مزرعهای در ایالت اسپریتو سانتو، در جنوب شرقی برزیل، گیاه قهوه در جنگلی انبوه با درختان رشد میکند.
انریکه اسلوپر، مالک مزرعه که از طرفداران کشاورزی بیودینامیک است، میگوید: بدون این مدل از کشاورزی پایدار، تولید قهوه غیرممکن خواهد بود.
یک کیلوگرم از قهوه در برزیل با قیمت حدود ۲۲۹ دلار به فروش میرسد و در صورت صادرات به خارج از کشور با قیمت بالاتری به فروش میرسد، زیرا در بسیاری از فروشگاههای جهان از جمله هرودز بریتانیا توزیع میشود.
جاکو، پرندهای وحشی با پرهای سیاه و گلوی قرمز، قبلاً عنصری نامطلوب بود، زیرا به عنوان آفتی شناخته میشد که محصولات کشاورزی را تهدید میکرد. انریکه تصمیم گرفت از این پرنده سود ببرد و آن را دشمن مزرعه خود نداند، زمانی که دید قهوه کوپی لواک در اندونزی از مدفوع گربه زباد (سیوت) تولید میشود، یک پستاندار کوچک که شبیه راسو و گربه است.
در حالی که تولید قهوه کوپی لواک، که با قیمت بالایی نیز به فروش میرسد، به طور گسترده به دلیل ارتباط آن با بدرفتاری با حیوانات اسیر محکوم شده است، پرنده جاکوی برزیلی از آزادی خود در طبیعت لذت میبرد.
فضله جاکو تا حدودی شبیه به یک ورقه دانه است و دانههای رنگ بژ در داخل یک توده سیاه برجسته است.
پس از جمع آوری، فضلههای این پرنده در گلخانه خشک میشوند. سپس دانهها قبل از قرار دادن در یک اتاق سرد با دقت مرتب شده و پوست کنده میشوند.
انریکه میگوید: این فرآیند نیاز به تلاش زیادی دارد، به همین دلیل است که ما محصول را با قیمت بالا میفروشیم.
قهوه استخراج شده از فضولات پرندگان کمتر از ۲ درصد از کل تولید مزرعه را تشکیل میدهد.
انریکه میافزاید: پرنده به ما کمک میکند تا بهترین زمان برداشت قهوه را تعیین کنیم، زیرا اشتیاق آن برای خوردن به این معناست که دانهها رسیدهاند.
انسی نتو، متخصص قهوه میگوید که فرایند هضم جاکو بسیار سریع است و تنها چند ثانیه طول میکشد. این فرآیند در سیوتها و فیلها که از سرگین آنها نیز برای تولید این نوع قهوه در تایلند استفاده میشود، بسیار کندتر است.
وی میافزاید: جاکو هیچ طعم اضافی به قهوه نمیدهد، اما تنها تفاوت اصلی این است که بهترین نوع دانهها را انتخاب میکند.
از آنجایی که دانههایی که او استفاده میکند بسیار رسیده هستند، قهوه با بافت و اسیدیته خوب را فراهم میکند.