شرکت صنعتی نیرو محرکه به عنوان بزرگترین تولید کننده گیربکس سواری در خاورمیانه در سال ۱۳۶۴ در راستای سیاست گذاری کلان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مبنی بر ایجاد و توسعه صنایع پیشرفته تاسیس کرد.
شرکت صنعتی نیرو محرکه از طریق جذب دانش فنی روز جهت طراحی مونتاژ و تولید انواع موتورسیکلت ۵۰، ۱۲۵ سی سی اقدام نماید. کارخانه شرکت صنعتی نیرو محرکه در استان قزوین شهر صنعتی البرز واقع شده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین، صنعتی نیرو محرکه با ارزش بازار بالغ بر ۴۶۱۵۹ میلیارد ریال است و در گروه خودرو و قطعات جای دارد.
خانواده گیربکس پژو ۴۰۵، پژو ۲۰۶، ﺳﻤﻨﺪ، ﭘﺮﺷﻴﺎ، دﻧﺎ، راﻧﺎ، دﻧﺪه ﻫﺎی ﮔﻴﺮﺑﻜﺲ ﺗﻴﺒﺎ و ﺗﺮاﻛﺘﻮر، ﮔﻴﺮﺑﻜﺲ آرﻳﺴﺎناین شرکت به طراحی و تولید و ساخت و مونتاژ و خرید و فروش انواع قطعات و مجموعههای خودرو نظیر گیربکس، اکسل، جعبه فرمان، پلوس، سیلندرو سرسیلندروانواع موتورسیکلت و قطعات موتورسیکلت اعم از قطعات بدنه و انجین و گیربکس وانواع خودرو سواری اعم از سه چرخ و چهارچرخ وخرید و فروش و ارائه خدمات پس از فروش در بازارهای داخلی میپردازد.
گروه صنعتی نیرومحرکه به منظور ارتقاء سطح کیفی محصولات تولیدی خود در سطح استانداردهای ملی و بین المللی، با انتشار مدلهای سیستم مدیریت کیفیت، از جمله پیشتازان استقرار این مدلها در سطح ملی میباشد به نحوی که در سال ۱۳۷۷ استاندارد ISO ۹۰۰۲:۱۹۹۴ از موسسه RWTUV آلمان اخذ نموده و ضمن توسعه سایر مدلهای مدیریتی توانست با اجرای مدلهای تعالی سازمانی از سال ۱۳۸۳ که منجر به اخذ گواهی نامه تعهد به تعالی سازمانی گردید، موفقیتهای حائز اهمیتی در راستای حفظ و توسعه سیستمهای مدیریتی و تعالی سازمانی کسب نماید.
درحال حاضر شرکت علاوه بر همکاری با ۹۱ شرکت پیمانکار داخلی با ۹۱ تامین کننده خارجی نیز طرف قرارداد است. در حال حاضر این شرکت تامین کننده حدود ۶۰ الی ۷۰درصد گیربکس مصرفی بازار خودرو کشور را دارا میباشد که عمدتا"مربوط به گیربکس خودروهای شرکت ایران خودرو میباشد. ایران خودرو (ساپکو) سایپا (مگاموتور) تراکتورسازی ایران بازار اصلی شرکت را پوشش میدهد.
مهمترین هزینههای شرکت مواد مصرفی و سربار هستند و افزایش نرخ دلار بهای تمام شده محصولات را متاثر میکند. فعلا روند دلار همراه با ثبات است.
سهامداران عمده خمحرکه، شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو ۳۵ درصد / شرکت اتوموبیل سازی ایران خودرو ۳۱ درصد و شخص حقیقی ۱.۵ درصد میباشد.
شنیدهها حاکی از دریافت مجوز افزایش نرخ ۲۰ تا ۶۰ درصدی برای محصولات در گروه قطعه سازان میباشد که اگر این خبر محقق شود سودآوری عملیاتی خمحرکه را متاثر خواهد کرد.
شرکت در ۵ ماهه منتهی به مرداد ۱۴۰۲ مبلغ ۱۸۳۲ میلیارد تومان درآمد فروش داشته است که حدود ۳۹۹ میلیارد تومان از آن مرداد بوده است که نسبت به ماه گذشته رشد ۴ درصدی داشت. میانگین فروش ماهانه ۳۶۶ تومان است. مبلغ فروش شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۰ درصد رشد داشته است.
خمحرکه از قیمت ۲۵۰۰ تابستان ۹۹ همراه با ریزش بازار اصلاح یا بهتر بگیم ریزش شارپ را شروع کرد و تا محدوده ۲۵۰ تومان ریخت!... پس از این اصلاح عمیق به صورت یک الگوی ترکیبی سه گانه مجدد تقاضا افزایش یافت و پس از یک دیامتریک ساید از کف ۲۹۵ تومان در ابان ماه ۱۴۰۱ روند صعودی شروع شد. الگوی صعودی میتواند دیامتریک شکل گیرد که مشخص شده است. لگهای abcd تکمیل و به زودی لگ صعودی e را خواهیم داشت. هدفهای مهم این لگ ۸۵۵-۹۸۰ و ۱۵۰۰-۱۸۰۰ تومان میباشد؛ و به نظر میرسد اتمام این الگوی صعودی در حوالی سقف تاریخی باشد.
حمایت قوی: ۶۷۰-۷۰۰ تومان